,Biblioteca din Livada” amenajată la Pietrari, Vâlcea

biblioteca din livadaÎn săptămâna 13-17 aprilie 2015 au fost desfășurate lucrările de amenajare a parcului-bibliotecă, din programul ”Biblioteca din livadă” în cadrul proiectului ”Raftul cu inițiativă”.
,,Săptămâna am început-o cu o ședința de instruire și organizare a voluntarilor, care a cuprins si prezentarea lucrarilor de amenajare propuse in aceasta sâptămâna.
În zilele de 15-16 aprilie au fost derulate lucrările de săpare a merilor, de realizare și amenajare ronduri de flori, plantare de trandafiri, semănare semințe de flori, bibliteca pietrariinstalare și vopsire bănci, instalare camera video, curatare teren resturi vegetale, vopsire gard imprejmuitor.” spune inițiatoarea proictului, Crina Popescu.
În cele trei zile, au participat un număr de 46 voluntari, alături de supervizorii acestora și de coordonatorul programului Crina Popescu.
Pe 17 aprilie a urmat o întâlnire de consultare a voluntarilor și sponsorilor în ceace privește achiziționarea mobilierului pentru parc, respectiv leagăn, tobogan și bănci în perioada imediat următoare.
Programul ”Biblioteca din livada” este un program de voluntariat dezvoltat de Biblioteca Pietrari în cadrul proiectului ,,Raftul cu initiativa – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”, implementat de Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat.

Camelia Sârbu

Lasă un comentariu