Liberalii ies cu ,,Mița Biciclista” la primăria Slatina?

ana- mariaToată lumea se întreabă, cel puțin la Slatina cine va candida la fotoluiul de primar al municipiului, reședința județului Olt, făcând tot felul de speculații. Până acum se vehiculează numele lui Costinel Alecsandrescu( independent), Victor Iacobescu ( PMP), Vasile Popa (PRM), Emil Albotă ( UNPR). Totodată în ,, bucătăria ” internă a PSD se fac sondaje întere Silviu Neacșu, Andrei Iordache, Renică Diaconescu, iar la PNL se vehiculează nume ca Sorin Brătoi, Marian Căruntu, Gabriel Dima Buliteanu. Culmea e ca de curând și-a anunțat candidatura și domnișoara Ana – Maria Ciaușu, un personaj la fel de celebru ca și ,,Mița Biciclista” a anilor ”40.

Mai interesant este că Ana Maria vine din aripa liberală, cea care a stabilit ca dr. Sorin Brătoi să-i reprezinte. Să fie iar trădat Brătoi, ca și data trecută, când după ce a făcut campanie și a bătut din ușa în ușă, partidul ( USL) l-a scos în față pe Minel Prina, chiar dacă era condamnat la patru ani cu suspendare? E cel mai probabil, pentru că vechii liberali olteni n-au fost niciodată serioși cu proprii candidați

Nu ne-ar mira, ca și de acestă dată, prietenii liberali ai lui Brătoi sp-l lase cu buza umflată și să meargă pe mâna domnișoarei Ciaușu la primăria Slatina.

Dar cine e mai exact Ana Maria Ciaușu și de ce vor unii liberali să fie împinsă spre scaunul de primar al Slatinei? Fata n-are studii superioare, n-are experiență politică, nici administrative, însă a fost iubita lui Fuego și pentru o săptămână, consiliera prefectului Eugen Ionică.

Cel mai bine a prezentat-o revista Cancan, într-un articol din 14 iunie 2014. ,,Ea ( Ana Maria Ciaușu- n.r.) a fost numită șefă de cabinet a prefectului de Olt, însă minunea a durat doar o săptămâna! Și asta pentru ca ceilalti angajati ai institutiei au sarit ca arsi cand au aflat de aceasta numire in functie facuta, spun ei, ilegal. Și asta pentru ca Ana nu ar fi avut studii superioare. Ea a fost retrogradată din funcție, însă ca sa evite alte discutii s-a gandit sa-si caute de lucru intr-un alt loc.” precizează jurnaliștii de la Cancan.

Tot ei spun că Ana Maria Ciaușu s-a îmbogățit peste noapte dintr-o afacere controversată cu sistem piramidal ,,care a provocat multe reacții în toata lumea, iar în România s-au înregistrat chiar procese din partea unor clienti care sustin ca au fost pagubiti dupa ce li s-a promis discounturi la cumpararea de produse. Astfel, Ana a ajuns sa fie implicata în această afacere scandaloasă (…)” se mai arată în tabloidul Cancan.

Oricum așii din mânecă nu sunt nici pe departe cei anunțați acum, iar până la alegerile din iunie anul viitor mai e cale lungă și multe lucruri se vor schimba!

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s