În curând va fi inugurat Ambulatoriu de Specialitate din Balș

   Mădălin Teodosescu, primarul orașului Balș  și CL, vor inaugura pe 15 octombrie, Ambulatoriu de Specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc. Unitatea medicală are 16 secții complet utilate și modernizate unde își vor desfășura activitatea aproximativ 60 de medici. Modernizarea și reabilitarea clădirii a costat peste două milioane de euro, proiect finațat prin Programul Operațional S-V Oltenia. ,, Trebuia să facem ceva cu aceste imobile din curtea Spitalului Orășenesc Balș pentru că erau foarte vechi, construite pe la 1890. Aici a lucrat prima femeie medic, recunoscută pentru profesionalismul său chiar de Regina Maria. Toate cele16 secții sunt complet utilate cu aparatură modernă de cea mai înaltă clasă. Medicii de aici se chinuiau cu aparatura veche de peste 50 de ani și numai profesionalismul lor a făcut să nu avem probleme deosebite. Am recompartimentat imobilul în așa fel incat  actul medical sa se desfasoare în bune condițiuni” a declarat primarul  Balsului.

 Mădălin Teodosescu amai spune că spitalul a fost racordat la alimentarea cu apă curentă,curtea inerioara va fi transformată într-o parcare modern pentru cadrele medicale, dar și pentru vizitatori.

   În planul de modernizare a Spitalului orășenesc din Balș se mai află și modernizarea unui alt corp unde vor fi amenajat o o bucătăarie cu sala de mese, birouri pentru personalul auxiliar precum și o sală de conferințe.

 Trebuie apreciat faptul că, în timp ce foarte multe spitale s-au desființat, primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu,  a reușit nu numai să păstreze funcționabilă unitatea spitalicească din orașul său, dar să o modernizeze și utilize complet, înființând locuri de muncă și radicand standardul de viață a locuitorilor orașului Balș, care nu au greșit când l-au ales pentru a doua oara primar.

 Georgiana Raicu

Lasă un comentariu