Locul III la atletism pentru o jandarmeriță din Olt

Simona jandarmeritaInspectoratul de Jandarmi Județean Olt a fost bine reprezentată anul acesta la Campionatul de Atletism şi Cros, organizat la Brașov. Concursul a fost organizat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și au participat la probe efective ale tuturor structurilor MAI.

Plutonierul major Simona Floricel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a reprezentat Jandarmeria Română la Campionatul de Atletism şi Cros. Aceasta a reușit să se situeze pe locul III la una dintre probele de atletism din cadrul competiției, la care au marticipat angajați ai tuturor structurilor MAI.

Campionatul de Atletism şi Cros Competiţia s-a derulat în perioada 19-22 mai la Poiana Braşov, fiind etapa finală a Campionatului de Atletism şi Cros organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, ediţia 2015. Reprezentanta jandarmilor olteni a reușit să prindă podiumul, clasându-se pe cea de-a treia poziție în cursa de 2.000 de metri. De asemenea, Simona a mai participat și la proba de 800 de metri, însă, a ratat la mustață podiumul, ajungând la finish a cincea. „Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt a fost reprezentat la acest concurs de către plutonier major Floricel Simona, care s-a înscris în concurs la probele de atletism 800 metri – categoria peste 30 de ani, şi cros 2.000 metri open feminin. Subofiţerul nostru s-a clasat pe locul III la proba de cros 2.000 metri open feminin şi, respectiv, pe poziţia a V-a la proba de atletism 800 metri”, a precizat lt.col. Emanuel Botan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Plutonierul major Floricel Simona îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt din anul 2006, în decursul timpului participând la diferite competiţii de semimaraton, duatlon şi cros, precum: Maratonul Internaţional Cluj-Napoca, Campionatul Naţional de Duatlon Bucureşti, Wings For Life Bucureşti, Triatlon Winter Challenge Izvorani, însă acest premiu este cea mai bună performanță.

Natașa Grigorescu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s