Lucrările din zona Podul Viilor, coșmarul angajaților de la Dacia Pitești

170511Sindicaliștii de la Automobile Dacia și Serviciului Transport Personal si Restauratie din cadrul Dacia- Renault au raportat prefectului de Argeș, Mihai Oprescu, faptul că lucrările din zona Podul Viilor din municipiul Pitești, afectează circulația în zona din intrarea-ieșirea din oraș. Lucrările din zona amintită cresc foarte mult timpii de transport ai angajaților Dacia Renault, ducând la nemulțumirea acestora.

Pentrua găsi o soluție la urgentarea lucrărilor, prefectul a convocat o întâlnire cu mai multe structuri locale și județene, respectiv cu viceprimarul municipiul Pitești,

prefect arges Mihai Oprescu

prefect arges Mihai Oprescu

domnul Cornel Ionică, șefii IPJ Argeș și Poliției Locale Pitești, dar și ai firmei care execută lucrările în zona amintită, căutând o soluție pe termen scurt și mai ales până la finalizarea lucrărilor pentru remedierea problemei.

Astfel, începând de luni, 18 mai, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Argeș va crește numărul efectivelor care vor asigura fluidizarea autobuzelor care transportă angajații Dacia la imagesorele la care se asigură schimbul de ture, graficul de deplasări fiind pus la dispoziție de către reprezentanții serviciului tehnic al uzinii.

Reprezentantul S.C. METABET CF, firma care efectuează lucrările în zona Podul Viilor, și-a asumat reorganizarea traficului pe străzile adiacente celor pe care se efectuează lucrări, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să se efectueze o deplasare la locul menționat, pentru a analiza și aplica alternativele optime.descărcare (6)

,,Fiind o problemă care a fost sesizată instituției și de către alți conducători auto, domnul prefect a subliniat necesitatea respectării tuturor angajamentelor asumate și a măsurilor care să ducă la decongestionarea și fluidizarea traficului din zona intrării în municipiu, evidențiind încă o dată importanța dialogului și colaborării dintre instituțiile publice, sindicate și mediul privat, lucru care facilitează rezolvarea problematicilor de interes public.” a precizat Nicușor Ciobanu, consilierul prefectului. Georgiuana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s