Bogdan Apostoliceanu unul dintre ,,pulifricii” lui Darius Vâlcov, în curând în atenția DNA!

maxresdefaultCosmin Bogdan Apostoliceanu, un personaj pestriî, un umil servitor al lui Darius Vâlcov, se pare că se află în vizorul DNA, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de luare de mită, delapidare, deturnări de fonduri, etc., dar și pentru transportarea unor valori( bani, bijuterii, etc ) în străinătate, potrivit unor surse din anturajul său. Cel care l-a dat în ,,gât” anchetatorilor nu este nimeni altul decât deputatul Danuiel Bărbulescu.

Pentru faptul că a executa întocmai ordinele lui Darius Vâlcov,

Bogdan Apostoliceanu

Bogdan Apostoliceanu

Apostoliceanu a fost , gradulkat de câteva ori, indiferent de partidul în care se aflau cei doi, cu mai multe funcții de director respectiv director Directia Administratie Domeniu Public si Privat, director la Oficiul Judeţean de Poştă Olt, director la Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Slatina, iar după ce i s-a desființat acest ultim post de huzureală, din ianuarie 2015, a fost numit noul director al SC LOCTRANS SA Slatina, operatorul public de transport în comun.

Apostoliceasnu l-a urmat ca un cățeluș, bine dresat, pe mentorul său Vâlcov, trecînd de la un partid la altul,adică la la PDL la PSD și iar la PDL, pentru scurt timp când a candidat la funcția de senator pe colegiul I ( același colegiu ca și Vâlcov), din parte ARD, păcălind conducerea firavei organizații care încerca să se refacă după plecare a lui Vâlcov și a ,,pulifricilor” lui, la social-democrații olteni. Când și-au dat seama că este doar un demagog și că îi netezește calea lui Vâlcov, a fost prea târziu.

images (3)Cât a fost director la DADPP, a avut în primire și serviciul de ecarisaj, serviciu care a înghițit milioane de euro ( câte 180 milioane lei vechi pe lună!), în timp ce câinii fie au fost eutanasiați, fie s-au mâncat între ei, sau au fost lăsați liberi.

Ca director al Oficiului Județean de Poștă Olt, a obligat poștașii să-i facă campanie lui Vâlcov sau celor apropiați lui, ducându-le afișele, posterele sau felicitările către toți alegătorii, nu numai din Slatina dar și din Județ.

După ce și-a făcut ,, numărul” , Apostoliceanu a fost mutat la Direcția de Patrimoniu, aducându-și aportul în falsificare unor documente cu privire la clădirile din Orașul Vechi de pe străzile Lipscani, bfa1a6c0be904beb55a386ead3e70fd1M. Eminescu și M. Kogălniceanu. Cu toate că sunt declarate monumente istorice, acestea au fost subevaluate, iar proprietarii forțați să le vândă. Pe aceste clădiri a pus ghearele Vâlcov prin ,,pulifrici” din anturajul său.

Faptul că Bogdan Apostoliceanu a fost numit la începutul acestui an director al Loctrans, are o nouă misiune din partea lui Darius Vâlcov, despre care vom scrie în numărul viitor.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s