Slătinean ucis cu sânge rece în Italia

 Ragusa , ItaliaPlecat în Italia să muncească, Nicu Răducan din Slatina, și-a găsit sfârșitul chiar în ziua în care împlinea 38 de ani. Acesta a fost ucis cu sânge rece de patru tunisieni pentru că sărit să-și apere iubita. Agresorii au fost prinși și riscă ani mulți de pușcărie pentru faptele comise.

mortu din italia

Nicu Raducanu

Tragedia s-a petrecut pe 26 aprilie în provincia siciliană Ragusa în apropierea unui bar în care Nicu își serbase aniversarea alături de iubita lui. Slătineanul a fost ucis de patru agresori tunisieni pentru că a vrut să-i împiedice să o agreseze sexual pe prietena sa. L-au lovit puternic la cap cu o rangă iar bărbatul de 38 de ani a agonizat ore în șir pe marginea drumului până a decedat. În tot acest timp iubita lui trecea prin momente teribile fiind violată și bătută de cei patru agresori. Potrivit anchetatorilor italieni, cei doi au fost găsiți pe marginea drumului provincial Scoglitti-Gel, în dreptul localităţii Costa Esperia, între serele din zonă. Femeia images (1)era în stare critică însă a supraviețuit.

Mai mut decât atât aceasta a povestit ceea ce s-a petrecut polițiștilor, declarațiile ei fiind cele care au ajutat la priderea făptașilor. „A fost vitală mărturia femeii abuzate. Ea este în contact cu psihologii noştri şi a fost de acord să participe la o reconstituire la locul faptei, ceea ce a şi dus la identificarea autorilor”, a declarat Monica Monego, procurorul provinciei Ragusa.

Cei patru tunisieni au fost reţinuţi pentru crimă şi viol. Au spus carabinierilor că era băuţi şi voiau să se distreze, ba chiar mai mult, unul dintre ei le-a povestit anchetatorilor că Nicu Răducan încă mai respira când iubita lui era batjocorită lângă el. Toţi au vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani şi sunt muncitori agricoli cu acte în regulă în Italia. Famila îndurerată a bărbatului a făcut apel la oamenii de bună credință pentru a-i ajuta financiar să repatrieze trupul neînsuflețit al victimei.

Pentru repatrierea cadavrului, familia lui Nicu Răducanu, ar avea nevoiede 2.500 de euro. Cum nu dispun de acești bani iar trupul bărbatului trebuie ridicat de la morga în maximum o săptămână, au făcut apel la oamenii cu suflet. Orice sumă de bani le poate fi de ajutor. Cei care doresc să ajute familia Răducanu pot depune orice sumă de bani în contul RO78RZBR0000060015097718 deschis de fratele victimei, Răducan Marian.

Natașa Grigorescu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s