Fiul procurorului Noajă, prins în flagrant în timp ce vindea droguri

fiul lui noajăDe la începutul anului 2015, scandalurile infracționale la nivel înalt se țin lanț în Olt. Procurorii DNA a adus în atenția opiniei publice pentru fapte de corupție, înșelăciune, furturi și evaziuni fiscale pe Darius Vâlcov, apoi pe primarul Slatinei Minel Prina, șefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, Daniel Bărbulescu etc.

Săptămâna trecută un alt caz avea să ne rețină atenția. Procurorii de la DIICOT l-au reținut pe fiul procurorului Noajă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri de mare risc. Mai mult, procurorii au descoperit că tânărul era susținut de un politist care îl anunța de acțiunile colegilor.
Așadar, fiul procurorului
Stefan Noaja de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a fost prins în flagrand când încerca sa vanda ofițerilor sub acoperire droguri de mare risc. Băiatul voia să văndă canabis și B52. Potrivit anchetatorilor, acesta vindea substanțele de o perioadă bună de timp, iar ,,, marfa ” o primea în colete de dimensiuni mici la Gara din Paiatra Olt.
Tânărul era filat de cateva luni de către polițiști, însă chiar unul dintre ei îi era complice și îl anunța când se făceau acțiuni care vizau traficanții de droguri. Acum, omul legii este cercetat pentru favorizarea infractorului, iar fiul procurorului a fost
reținut pentru 24 de ore.

Procurorul Stefan Noajă a fost implicat în mai multe scandaluri, acuzat fiind că a dat mai multe decizii de neîncepere a urmăririi penale pentru Bercea Mondial. In plus, fostul primar al orasului Slatina, Darius Valcov, l-a acuzat ca a ascuns probe importante într-un dosar de-al interlopului.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s