Felicia Man, are suspiciuni în privința examenului de ocuparea postului de inspector general

DSCN0494

Felicia Man

Inspectorul Scolar General, Olt, Felicia Man, a afirmat într-o conferință de presă de la începutul săptămânii trecute, că a renunțat la concursul pentru ocuparea postului pe care îl deține, pentru că a sesizat, ca și alți colegi din țară, că acesta nu va fi corect. Fără să dea prea multe explicații aceasta a spus că ar exista niște presiiuni politice asupra Ministerului Educației pentru a favoriza anumite persoane.

Din acest motiv, că nici inspectorii școlari nu s-au înghesuit la concurs pentru cele 21 de posturi, astfel că luni 4 mai, când era ultima zi de înscriere erau doar trei candidați până la ora 12.00, însă până DSCN0499la sfârșitul zilei s-au completat toate posturile cu inspectorii aflați deja pe aceste posturi.

Tot cu prilejul conferinței de presă, Felicia Man a puctat faptul că unii învăţători şi educatori fac cu mult timp înainte liste pentru înscrierile în învăţământ. Şefii învăţământului oltean au aflat că unii dascăli, care au clasa a treia, fac deja liste cu copiii pe care îi vor îndruma la clasa pregătitoare, din toamna anului viitor. În acest sens, inspectorii vor face verificări și vor lua ISJ Oltmăsurile cuvenite.

Acest lucru a fost susținut și de Mirela Paraschiv, inspector pentru învăţământul primar, care a spus că listele făcute de învățători, nu au nicio valoare, atunci când va începe, oficial, perioada de înscriere.

Mai multe amănunte la VGTv http://www.vgtvolt.cabanova.com

Redactor Georgiana Leulescu-Raicu, Operator imag. Editare și montaj, ing Viorel Raicu

Anunțuri

2 gânduri despre „Felicia Man, are suspiciuni în privința examenului de ocuparea postului de inspector general

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s