Salvatorii la datorie și în minivacanța de 1 Mai

received_993084284050139Vineri, 01 mai a.c., la primele ore ale dimineții s-a produs un accident de circulație pe raza localității Dobroslovei, sat Potopin, în care au fost implicate trei autorurisme din care a rezulat rănirea a patru persoane.

Echipajul SMURDa fost chemat de urgență pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Rotunda, pasager al unuia dintre autoturisme, acesta a fost găsit conștient, cu hematom la cap și excoriații la nivelul feței. Pacientul a fost transportat la CPU Caracal, ulterior fiind transferat la UPU Craiova. De asemenea, tot în acest accident au mai fost răniți o femeie de 38 de ani, din comuna Osica de Sus, cu traumatism caranio-cerebral, traumatism ocular dreapta și traumatism gamba stângă, un bărbat de 56 de ani, din Slatina, cu traumatism cranio-cerebral minor și hematom frontal stânga, ambii transportați la UPU Craiova prin CPU Caracal și o tânără în vârstă de 20 de ani, din Caracal, transportată la CPU Caracal cu traumatism de coloană cervicală.Polițiștii de la Rutieră fac cecetări pentru stabilirea cauzei accidentului.

A doua zi, pe 2 mai, echipajul SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță au acționat pe DN 65-E574, în afara localității Optași, la un accident rutier cu trei victime. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Șoferului autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Corbi, județul Argeș, găsit conștient, cu hipertensiune și tahicardie, dureri torace anterior drept și excoriații la față, membrele inferioare și superioare, i-au fost acordate primele îngrijiri de către Echipajul SMURD. Ceilalți răniți, un bărbat în vârstă de 34 de ani, tot din localitatea Corbi-Argeș, cu politraumatism prin accident rutier și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din București, cu contuzie hemitorace drept și cot drept au fost transportați la UPU Slatina.

De asemenea, tot pe 01 mai, echipajele ISU Olt au mai intervenit pentru stingerea a trei incendii de locuințe, în localitățile Brastavățu, Milcov și Grădinile, acestea nu s-au soldat cu victime sau pagube materiale importante.

Georgiana Raicu

……………………………………………………………

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s