Președinta CAR Slatina a furat peste 176.500 lei

Denisa Obretin Denisa- Angela Obretin, președinta Filialei Slatina a AAD-CAR Expresul CFRC București, a fost descoperită de către procurori că a delapidat peste 176.500 lei, în perioada iulie 2010- octombrie 2012. Femeia a întocmit în fals, în numele altor persoane, patru contracte de împrumut, însuşindu-şi sumele aferente, respectiv a încasat mai multe sume de bani ce reprezentau valoarea unor contracte de împrumut ce aparţineau altor persoane şi cotizaţii depuse de membrii asociaţiei, cu titlu de rambursare rată sau plată fond social, fără a le opera în documentele financiar-contabile ale filialei şi ale centralei, sume pe care şi le-a însuşit în interes propriu.Fosta președintă a fost trimisă în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals sub semnătură privată.

Nici ceilalți angajați ai Filialei CAR Slatina nu erau străini de aceste practici, dovada fiind numeroasele

Paula Istinie

Paula Istinie

plângeri la București, multe dintre ele și împotriva casierei Istinie Paula, care se lăuda, fără rușine, pe o rețea de socializare către o prietenă că și-a cumpărat o viluță lângă Polivlinica Promed, una dintre cele mai centrale zone.

Denisa- Angela Obretin, președinta Filialei Slatina a AAD-CAR Expresul CFRC București, a fost descoperită de către procurori că a delapidat peste 176.500 lei, în perioada iulie 2010- octombrie 2012. Femeia a întocmit în fals, în numele altor persoane, patru contracte de împrumut, însuşindu-şi sumele aferente, respectiv a încasat mai multe sume de bani ce reprezentau valoarea unor contracte de împrumut ce aparţineau altor persoane şi cotizaţii depuse de membrii asociaţiei, cu titlu de rambursare rată sau plată fond social, fără a le opera în documentele financiar-contabile ale filialei şi ale centralei, sume pe care şi le-a însuşit în interes propriu.

Denisa Obretin este soţia fostului consilier local slătinean Florin Obretin, susţinut pentru ocuparea unor funcţii publice şi protejat de ex-ministrul de Finanţe Darius Vâlcov. Obretin a fost consilier local în două mandate, de fiecare renunţând la această calitate pentru ocuparea unor funcţii publice. El a ocupat, în urmă cu cinci ani, pentru câteva luni, şi funcţia de director al Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Olt. De asemenea, a fost şi consilier personal al lui Darius Vâlcov în vremea când acesta ocupa funcţia de primar al Slatinei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Obretin Denisa Angela, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare prev. de art. 290 alin. 1 din Vechiul C.Pen., cu aplic. art. 41 alin. 2 din Vechiul C.Pen. (4 acte materiale) şi art. 2151 alin. 1 din Vechiul C.Pen., cu aplic. art. 41 alin. 2 din Vechiul C.Pen. (120 acte materiale), ambele cu aplicarea art. 33 lit. a din Vechiul C.Pen., toate cu aplic. art. 5 C.pen”,se precizează încomunicatul de presă emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

.Georgiana Leulescu-Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s