Cine sunt parlamentarii de Olt care vor pensii speciale

Dep.Luminita Adam si sen Teiu Paunescu

Dep. Luminita Adam si sen. Teiu Păunescu

Fără să le pese măcar o secundă că în Olt, pensionarii abia își duc traiul de pe o zi pe alta, că tinerii nu-și găsesc un loc de muncă, sau dacă își găsesc sunt foarte prost plătiți, cei treisprezece parlamentari olteni se lăfăie în munți de bani, mașini scumpe, hoteluri luxoase și secretare fără număr. Dintre ei, doi senatori și șapte deputați au semnat proiectul privind pensiile seciale situate între 1000 și 4000 lei, în funcție de mandatele avute.

Potrivit datelor prezentate în urma numărări voturilor celor 250 de parlamentari care doresc pensii speciale de Olt și care n-au avut niciodată o inițiativă legislativă pentru cei care i-au votat, sau care n-au scos un cuvânt în Parlament se numără senatorii Mihai Niţă (PC) downloadşi Teiu Păunescu (ales pe lista PPDD, trecut la UNPR) și deputaţii Luminiţa Adam (aleasă pe lista PPDD, trecută la UNPR), Dan Ciocan (PSD), Virgil Delureanu (PSD), Florin Iordache (PSD), Emil Moţ (PSD), Dumitru Niculescu (ales pe lista PPDD, în prezent independent), Alexandru Stănescu (PSD). Totuși cei care s-au mai făcut auziți și văzuți sunt

Mihai Niță

Mihai Niță

deputații Lumița Adam și Florin Iordache, care sunt nelipsiți de la televiziunile comerciale cu emisiuni de scandal.

Tot printre iniţiatori se numără alţi doi olteni, câștigători ai alegerilor din 2012 pe listele altor județe, respectiv în 2012 să candideze în alte judeţe, respectiv senatorul Ion Toma (UNPR) la Ialomița şi învățătoarea grevistă de la Carcal, senatoarea de Dolj Cristiana Anghel (PC).

Potrivit deputatului PSD, Petre Daea, indemnizaţia pentru un mandat ar fi undeva la 1.500

dep. Emil Moț

dep. Emil Moț

de lei, iar cea pentru trei mandate ar ajunge la aproximativ 4.000 lei. “Cuantumul indemnizaţiei pentru limita de vârstă se acordă în limita a trei mandate şi se calculează ca produs al numărului lunilor de mandat cu 0,55 din indemnizaţia brută lunară aflată în plată. (…) Indemnizaţia pentru limită de vârstă se actualizează ori de câte ori se majorează sau se indexează indemnizaţia brută lunară a unui deputat/senator aflat în exercitarea mandatului, cu aceeasi dată. Indemnizaţia pentru limită de vârstă se cumulează cu orice tip de pensie stabilită în sistemul public

Dep. Florin Iordache

Dep. Florin Iordache

de pensii sau în alt sistem de pensii neintegrat sistemului public, precum şi cu orice alte venituri realizate”, se precizează în proiect.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s