Căsătoria de conveniență a luat sârșit oficial!

988896_720495978065124_8445136731243997868_nCăsătoria dintre Darius Valcov si Lavinia Sandru se pare ca va lua sfârșit după ce timp de mai bine de șase ani, cei doi nu ma împărțeau patul conjugal. În tot acest timp, Vâlcov și-a făcut de cap cu tot felul de starlete mai mult sau mai puțin cunoscute, mai mult sau mai puțin păstrând discreția. Lavinia și-a crescut fetița departe de anturajele tatălui său și de fanilia acestuia. Se vorbea la un moment dat, că aceștia chiar divorțaseră la un moment dat în secret fără tam-tam, pentru ca Lavinia nu mai putea suporta comportamentulu lui Darius în relația de cuplu, acesta fiind deseori brutal fizic și verbal, în zilele când acesta își petrecea ziua cu familia sa.sandru

Se vorbea, îm campania electorală din 2004, ca Darius se lăuda cu faptul că va fi ginerele lui Băsescu, pentru că se iubea cu Elena, câștigând la acea vreme simpatia multor băsiști, fapt ce l-a ajutat să fie favoritul slătinenilor în cursa pentru obținerea fotoliului de primar al Slatinei. Această intenție de viitor ginere a președintelui țării, a ajuns la urechile lui Băsescu care l-ar fi chemat și i-ar fi pus în vedere, pe un ton autoritar și ferm, să înceteze cu acimages eastă afirmație, pentru că fiica sa nu șe va mărita cu un ,, coate-goale”. Prezent la chelfăneală a fost șiu Cosmin Gușă, care în încercarea de a-l scoate din încurcătură, i-ar fi zis luisandru_valcov_60848600 Băsescu că nu e adevărat pentru că chiar el i-a făcut cunoștință cu deputatul Lavinia Șandru, că s-au plăcut și că se vor căsători în curând. Ceea ce s-a și întâmplat. Darius Valcov, a facut io casătorie mai mult de convenienta cu Lavinia Sandru, in ambitia ficei celei mici a lui Basescu.

Căzând în capcana celui care avea să le fie naș de cununie, Lavinia Șandru, a spus ,, Da ” în fața ofițerului de stare civilă, un an maivalcov târziu, după câștigarea alegerilor de către Darius Vâlcov. După nașterea fetiței și-a dat seama că Darius nu era bărbatul nici pe departe ăpe care și l-ar fi dorit, dar pentru a nu da naștere la bârfe, s-au afișat împreună la câteva evenimente oficiale, zâmbind fericiți în fața cunoscuților.

Totuşi, după ce soţul ei a fost arestat, Lavinia Şandru a decis să divorţeze oficial, pentru că toate problemele lui Darius din ultima vreme au copleșit-o evident, chiar dacă nu mai formau un cuplu de mulți ani. Cel mai mult o afectează faptul că trebuie să-i explice fiicei sale de este tatăl său în pușcărie.

Georgiana Raicu

Anunțuri

2 gânduri despre „Căsătoria de conveniență a luat sârșit oficial!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s