19 vâlceni arestați în străinătate

download (3)Potrivit unui comunicat de presă emis de Prefectura Vâlcea, în perioada 01-31 martie 2015, pentru19 vâlceni au fost primite adrese privind arestarea în străinătate. Tot în această perioadă au fost primite 416 cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi 204 cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare, au fost personalizate 306 paşapoarte simple electronice şi 204 paşapoarte simple temporare, fiind livrate titularilor 354 paşapoarte simple electronice şi 203 paşapoartedownload (4)simple temporare.

De asemenea, în ceea ce privește cererile de eliberare a paşapoartelor, 34 dintre acestea au fost depuse ca urmare a pierderii, furtului sau distrugerii, 247 au fost depuse ca urmare a expirării sau anulării celor anterioare, iar 339 au solicitat eliberarea paşaportului pentru prima dată.

Pentru încălcări privind regimul paşapoartelor, 14 persoane au fost sancţionate contravenţional.

La bugetul de stat au fost încasați 34.942 lei, din care 34.040 lei pentru eliberarea paşapoartelor şi 902 lei reprezentând alte taxe.

De asemenea, au fost primite 28 dispoziţii de revocare a urmăririi generale şi 7 dispoziţii de urmărire generală privind cetăţeni cu domiciliul pe raza judeţului Vâlcea, pentru un număr de 29 cetăţeni a fost instituită măsura de suspendare a dreptului la libera circulaţie în străinătate.

Camelia Sîrbu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s