Secția de Oncologie a SJU Slatina, renovată

DSCN0204

SJU Slatina

Spitalul de Urgență din Slatina a beneficiat în ultimii ani de o serie de lucrări de reabilitare fie pe fonduri de la Primăria municipiului Slatina, Consiliul Județean Olt sau Ministerul Sănătății, fie din sponsorizări. De asemenea, a fost achizitionată și aparatură de ultimă generație, unele secții ale spitalului ridicându-se în acest moment la standarde europene.11099633_835090286569846_498156728_n

Dacă secțiile de Pediatrie și Neonatologie vor fi reabilitate și reamenajate cu fonduri de la Ministerul Sănătății, în secția de Oncologie care, de asemenea, necesită un proces amplu de reabilitare dar și aparatură nouă vor fi investiți banii din fondul de reparații al spitalului.

Conducerea Spitalului de Urgenţă Slatina a întocmit un proiect de reabilitare a acestei secții, din fonduri proprii. Lucrările vizează holul secţiei și cabinetele medicale și au fost demarate la sfârșitul lunii martie. Reprezentanții spitalului estimează că secția va fi gata la sfârșitul acestei luni. „La nivelul secției de Oncologie, încercăm cu resurse proprii să reabilităm și să schimbăm puțin mediul în care își desfășoară activitatea personalul secției”, a declarat Cătălin Pătru, directorul medical al SJU Slatina. Chiar dacă aceste lucrări nu sunt de anvergură reprezintă o primă etapă în îmbunătățirea condițiilor existente la secția de Oncologie. „Nu sunt lucrări de amploare, însă este o primă etapă. Nu vor fi renovate saloanele pacienţilor, însă avem promisiuni că vom primi saltele şi lenjerii noi de care avem mare nevoie”, a spus spus Adelina Știucă, şefa Secţiei de Oncologie.

Pe viitor se dorește extinderea acestei secții din cauza afluxului mare de pacienți care vin zilnic la medicii oncologi de la SJU Slatina.

Natașa Grigorescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s