Piețele la control în Olt!

miei2Având în vedere vânzările masive de animale și carne în perioada Sărbătorilor Pascale, a fost stabilită o comisie la nivelul Prefecturii Olt, care va verifica respectarea condițiilor sanitare-veterinare în piețele și spațiile temporare în care se vor sacrifica miei și se vor comercializa produse de origine animală și nonanimală.

Această comisie este formată din reprezentanți ai Instituției Prefectului – Județul Olt, Direcției Sanitară – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Olt și Direcției deimages (1) Sănătate Publică Olt.

Membrii comisiei vor întocmi la finalul acțiunilor de verificare un raport în care vor specifica deficiențele constatate, sancțiunile aplicate, măsurile și termenele stabilite pentru intrarea în legalitate.

În cazul în care comisia constată încălcări ale normelor legale în vigoare, altele decât cele pentru care se pot aplica sancțiuni, va sesiza instituțiile abilitate ale statului.

Comisia va informa Instituția Prefectului despre neregulile găsite, care mai apoi, reprezentanții va aduce la cunoștința opiniei publice rezultatele verificărilor derulate în această perioadă.

Camelia Sârbu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s