Mihaela Stana, primarul interimar al Slatinei

Mihaela StanaDupă arestarea la domiciliu a primarului Minel Florin Prina, în dosarul lui Darius Vâlcov, consilierii locali ai slatinei au votat în cadrul unei ședințe ordinare numirea viceprimarului Mihaela Stana (PC). Alegerea s-a făcut între ea și Cristi Bircea, (fost penelist, pesedist, acum independent). Mihaela Stana a obținut votul majorităţii consilierilor locali. Atfel că, din 16 consilieri locali au votat pentru cele două propuneri de primar interimar, cinci voturi au fost declarate nule, nouă au fost pentru Mihaela Stana şi două pentru Cristian Bircea.

Mihaela Stana, a împlinit 46 ani chiar în această zi, a fost până în 2000 jurnalist la Gazeta Oltului , după care a îndeplinit funcția de consilier personal al primarului Gheorghe Păunescu.

Aceiași funcție a avut-o și pe timpul lui Darius Vâlcov, din anul 2004. De asemenea, Mihaela Stana a condus şi Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat (DADPP), tot pe perioada mandatului lui Vâlcov, poziţie din care a demisionat, în anul 2012, când a fost aleasă consilier local din partea Partidului Conservator, pe lista USL. Din 2012, Mihaela Stana a fost aleasă viceprimar al municipiului Slatina.

Mai multe amănunte la VGtv Redactor Georgiana Raicu, op. imag. Viorel Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s