Membrii Ansmblului Cununa de la Șopârlița, protagoniștii unui show televizat

DSCN7667Cristinel Neagu, primarul localității oltene, Șopârlța, este în culmea fericirii pentru că Ansamblul Folcloric ,, Cununa” înființat de el în urmă cu trei ani, au fost invitat în show-ul de televiziune ,, Poftiți vărog, Pofitiț și dăruiți”, un spectacol caritabil organizat la Slatina.
,, Vreau să aduc mulțumirile mele echipei ,, Poftiți vă rog” de la Anten 1, care s-au gândit la ansamblul nostru înființat în martie 2012. Sunt foarte talentați și am participat, începând din 2013, la foarte multe concursuri și spectacole, din județ și din țară, unde am primit zeci de premii. Din acest motiv ne-au ales vedetele de la Antena . Aceștia au venit în urmă cu o săptămână și au filmat în comuna noastră, dansatorii și interpreții de la ansamblu și au decis să ajute, prin 11070007_942136072493404_6152340918339637359_norganizare a unui spectacol cartiabil pe Florin Cătălin Stoica, un călusar de 10 ani, ai cărui părinți sunt fără serviciu și abia își duc zilele de azi pe mâine ” a spus primarul printre altele.
Cele patru vedete ale Anteni 1, coregraful Marin Barbu, cunoscut sub numele de ,,Nea Marin”, fotbalistul Giani Kirita, dansatorul și coregraful Mihai Petre, cântăreții Delia și Speak, Margherita de la Clejani au fost prezenti in Soparlița pentru a lua parte la pregatirile spectacolului caritabil, dar si pentru a-l ajuta pe Florin Catalin Stoica, ajutat doar de bunicul său, din pensia de doar câteva sute de lei. Nea Marin si ceilalti artisti au decis să se implice în acest caz social mai ales din cauza problemelor de sănătate pe care le are copilul.
Miercuri, 25 martie, la omihai petrerele 19.30, vedetele Antenei 1, au organizat un spectacol la Centrul „Eugen Ionescu” din servitiSlatina, unde au fost prezente sute de persoane, printre aceștia aflându-se și Viorica și Ioniță de la Clejani, părinții Margheritei. Din spectacol nu au lipsit momentele pregătite special de vedete, împreună cu maestrul coregraf Marin Barbu, și nici momentele artistice oferite de dansatorii și călușarii, fete și băieți, membrii Ansamblului ,, Cununa” de la Șopârlița, în hora cărora s-au prins Delia, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță și Speak. În spectacol au intrat și colaboratorii de la ,,Cununa”, solistul instrumentist Catalin Pandurescu, care a interpretat o doina si o hora la caval, precum si Alina Dinu, care a cântat o sârbă.
,,În urma spectacolului caritabil, vedetele au strâns cateva zeci de mii de lei. Lui Cătălin Stoic i-au dont 25 de milioane lei vechi iar alți 27 milioane lei vechi îi vor dona Ansamblului pentru a le cumpăra încălțăminte atât băieților cât și fetelor din ansamblu, pentru că auspectacol caritabil (2) observat că erau încâlcaâi fiecare cu ce avea pe acasă.
De asemenea tot pentru băieți vor mai fi achiziționate brâie, veste și pantaloni, care vor completa costumul popular tradițional pe care îl poartă cu atâta mandrie. Din păcate, bugetul primăriei Sopârlița este foarte mic și nu ne permite să achiziționăm toate aceste piese populare pentru toți cspectacol caritabil (5)ei 60 de mmbrii ai ansamblului” A mai precizat primarul Cristinel Neagu.
Spectacolul filmat la Șopârlița Olt, va fi difuzat de către Antena 1 la început verii din acest an.
Georgiana Leulescu Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s