Hreanul, leguma care face minuni sănătății

hrean_article-main-imageHreanul este recomandat în peste o sută de afecțiuni. Rădăcina conține foarte multa vitamina C, necesară sistemului circulator și imunitar. De asemenea, conține și minerale foarte importante, precum fierul, potasiul, calciul și magne­ziul. 

Focul conținut în rădacină de hrean are și proprietăți citostatice foarte puternice, glucozinolații fiind efici­enți în foarte multe forme de cancer: de piele, de plă­mâni, de colon, de stomac etc.
Acesta este extrem de bun în retenția de apă și în eliminarea grăsimii nedorite. Ingredientul de bază al acestui suc este chiar download (2)hreanul. Amestecat cu lămâie, miere, scorțișoară și ghimbir dă naștere unui veritabil leac pentru slăbire.
Așadar, pentru preparare nu aveți nevoie decât de 125 de grame de hrean proaspat, 4 lămâi, 3 linguri de miere de albine polifloră, 2 lingurițe de scorțișoară, 1 bucată de ghimbir.

Într-un blender, amestecați hreanul și ghimbirul. Sucul celor 4 lămâi se adaugă pentru compoziție. Se amesteca bine în blender. Apoi se adaugă cele trei linguri de miere și cele doua lingurițe de scorțișoară. Amestecul se pastrează într-un borcan de sticla, la frigider. Se ia câte o linguriță de sirop, de doua ori pe zi, înainte de mese. Cura trebuie să dureze trei săptămâni. După o pauză de două săptămâni, puteți repeta cură.

DR. Love

Anunțuri

Un gând despre „Hreanul, leguma care face minuni sănătății

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s