Un bătrân acuză autoritățile locale din Băbeni

Gheorghe Dumitrașcu

Gheorghe Dumitrașcu

Supărat ca din martie anul trecut incearca sa obtină o adeverintă de la Primăria Băbeni, un bătrân dă vina pe autoritățile locale acuzându-le de lipsă de profesionalism și respect față de cetățenii localității.

Dumitrașcu Gheorghe, căci el este protagonistul anchetei noastre, susține că ar fi lucrat la o fermă pomicolă, desființată între timp. Omul a împlinit anul trecut 60 de ani și are peste 30 de ani vechime în muncă.  Și cum toate actele contabile, ar  fi fost depuse la registratura primăriei, nea Gheorghe ar fi solicitat funcționarilor primăriei o adeverință din care să reiasă anii vechime pentru a putea completa dosarul de pensionare, însă aceștia fie l-au persiflat luânduDSCN0941-l peste picior, fie l-au trimis către Casa Județeană de Pensii Argeș sau pur și simplu acasă!

Încercând să descuăm ițele acestei probleme, am contactat telefonic pe primarul Ion Bîzîc (pentru că nu era la primărie!). Acesta ne-a dat întâlnire pentru a doua zi la ora 9.00. Din păcate nu s-a ținut de cuvânt,transmițându-ne prin consilierul său  personal Bogdan Nicula că vine repede, însă după aproape o oră de așteptare, nici DSCN0946pomeneală de sosirea primarului! Așa că am luat ,, taurul de coarne” și am apelat la viceprimarul Moise Dănuleț. Mult mai receptiv, viceprimarul a  explicat, în prezența noastră,  lui nea Gheorghe că  trebuie făcută o altă cerere, pentru că ce veche nu se mai găsește. În acest fel i se va elibera adeverința cât mai repede.

Neîncrezător, nea Gheorghe a completat o altă cerere, sperând că nu mai trebuie să aștepte încă un an pentru ca angajații primăria Băbeni să-i elibereze adeverința pentru a-și lua pensia binemeritată.

Redactor Georgiana Raicu, op. imag. Viorel Raicu, VGTv Vâlcea http://www.vgtvolt.cabanova.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s