Întocmai ca Tepeș, prefectul de Argeș, încognito prin sate

DSCN0031În urma unor discuții la şedinţele de Colegiu prefectural, prefectul Mihai Optrescu a întocmit un grafic cu deplasări în teritoriu pentru a analiza toate problemele ridicate de primari.

Astfel, sătămâna trecută, prefectul a vizitatcomunele din sudul județului, respectiv  Bârla, Hârseşti şi Stolnici.

,,Dintre problemele pe care le-am identificat în aceste localităţi, putem enumera situaţiile cu care se confruntă asociaţiile şi cetăţenii în raport cu Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură la depunerea cererilor de finanţare. În acest sens, l-am avut alături de

Mihai Oprescu

Mihai Oprescu

noi pe directorul APIA Argeş, dl. Marius Stroescu, care a avut posibilitatea să le explice pe larg toate aspectele legate de situaţiile existente. De asemenea, la întalniri a participat dna. Nicoleta Stan, Şef Serviciu în cadrul Instituţiei Prefectului şi un reprezentant al Ocolului Silvic Costeşti, pentru a aduce lămuriri punctuale, în urma unor sesizări referitoare la starea juridică a zăvoaielor din zonă. Alte subiecte pe ordinea de zi au fost reprezentate de inventarierea terenurilor în baza Legii 165/2013, finanţările europene, dar şi nevoia de cadastrare generală.” a transmis prefectul într-un comunicat de presă.

DSCN1655De asemenea, tot cu această ocazie, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Mihai Oprescu, a verificat stadiul actual al zonelor care au fost afectate de inundaţiile din anul 2014 şi modul în care se poate interveni.

,,În cadrul acestor întâlniri, se întocmesc fişe cu problemele existente la nivelul fiecărei localităţi, pe toate palierele de activitate, urmărindu-se ulterior rezolvarea acestora de către specialiştii din cadrul Instituţiei Prefectului şi a serviciilor deconcentrate.” Se mai arată în comunicatul de presă.

Georgina Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s