Argeș: Conducta de apă de la Câmpulung, avariată din nou

DSCN1773 Pe  12 martie a.c., o noua avarie s-a produs la o conducta care  alimenteaza cu apă municipiul Câmpulung și zona limitrofă acestuia.  În acestă perioadă consumatorii au fost afectați din nou,  fiind de această dată de o durată mai scurtă.

Potrivit Prefecturii Argeș, intervenția, la care a asistat și prefectul  Mihai Oprescu, s-a făcut mult mai repede, fără probleme din cauze meteorologice sau de acces la locul avariei.
După depistarea zonei cu conducta afectată și începerea lucrărilor, municipiul Câmpulung a fost alimentat cu un debit mai scăzut decât cel normal, căutând ca în această perioadă consumatorii au fost

Ptrefect Arges, Mihai Oprescu

Ptrefect Arges, Mihai Oprescu

inștiințați cu privire la această problemă și să își păstreze rezerve de apă.
Prefectul Mihai Oprescu,  prezent la locul în care a fost depistată avaria, s-a declarat mulțumit de faptul că atât

reprezentanții primăriei, cât și cei ai operatorului SC Edilul Câmpulung erau la fața locului, monitorizand si asigurandu-se de faptul că intervenția se face în bune condiții și cât mai operativ.
În următoarea dimineață a început umplerea aducțiunii, urmând ca în scurt timp sa fie reluata furnizarea de apa in zona Campulung, cu precizarea ca pentru cateva ore aceasta nu va fi potabila.
avarii la conducta de apă campulungTot în aceiași zi, ca urmare a celor doua incidente produse la un interval de o săptămână, printr-un Ordin al prefectului, s-a format o comisie mixtă compusă din  din reprezentanți ai Garzii de Mediu- Comisariatul Judetean Arges, ISU Arges, Inspectoratului Judetean de Politie Arges și ai Primariei Câmpulung care vor efectua un control pe fosta platforma ARO, locul unde în octombrie 2013 a avut loc un incendiu de proportii. Scopul controlului este acela de a verifica modul în care Global Eco Center, a dus la îndeplinire obligațiile de eliminare progresivă a deșeurilor periculoase și nepericuloase, obligații asumate în cadrul Comisiei de Avizare Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Pitești.

Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s