Are zodia influiență asupra profesiei?


  1. Dr. LOVE

zodii_730266001 Unii speciliști tind să creadă că profesia este determintă, ca și viața, de poziția astrelor la momentul nașterii. Fiecare dintre noi are anumite aptitudini şi în funcţie de acestea este cel mai bine să ne alegem meseria, recomandă specialiştii în astrologie, tocmai pentru a avea succes în ceea ce întreprindem profesional. adevarul.ro îţi spune ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie.

Despre cei născuți în zodia Berbec, se spune că se pot impune ca formatori de opinie. Entuziaşti, ambiţioşi, creativi şi sinceri, nativii din zodia Berbecului îşi pot folosi abilităţile în mai multe profesii. Sunt images (16)excelenți  speciliști în  Media – prezentator de televiziune sau radio, capabil să se impună ca formator de opinie, iar în  Publicitate – îşi pot utiliza creativitatea pentru a-şi atinge obiectivele ambiţioase. De asemene, pot fi buni conducători și remarcați în Armată . Entuziasmul şi voinţa puternică de care dau dovadă nativii acestei zodii îi fac potriviţi şi pentru domeniul militar ,dar și pentru  Pază şi protecţie – spiritul de luptător şi curajul îi recomandă şi pentru aplicarea legii şi protejarea celorlalţi. Cei născuți în zodiaTaur sunt o fire practică, metodică, dar în acelaşi timp răbdători şi onești cu ceilalţi în drumul pe care şi-l alege, Taurul este un bun coechipier, indiferent de domeniul de activitate. Se descurcă bine în domeniul financiar,  având o images (17)gândirea sa logică, metodică care îi face potrivit pentru o astfel de carieră.  Pot fibuni contabili deoarece, dragostea lor faţă de cifre poate fi exploatată într-o meserie privită de mulţi alţii ca fiind plictisitoare, iar în  cercetare  dau dovadă de determinarea şi răbdare, două condiţii esenţiale în domeniul cercetării.

Gemeni sunt optimiști şi extrem de curioși, inteligenți şi plini de energie. Pot face carieră în domeniul turismului, fie că îşi deschide propria agenţie de turism sau doar vor lucra ca agenți de turism. Gemenii se vor descurca de minune în acest domeniu în care interacţiunea cu clientul este esenţială. Managementul sau afacerile i se potrivesc ca o mănușă. Este persoana care poate muta munţii din loc şi poate găsi resurse pentru a pune lucrurile în ordine într-un business care scârţâie.images (15)

 Racii sunt plini de imaginaţie şi cu o oarecare aplecare spre dramatism, au o fire protectoare şi grijulie faţă de cei aflaţi în necaz. Avocatură – slujba perfectă pentru un nativ pasionat să-i scoată pe alţii la liman în momentele dificile ale vieţii. Pot fi  psihologi foarte buni, consilierea şi îndrumarea semenilor i se potrivesc mănuşă Învăţământ- este un domeniu în care pot fi combiante imaginaţia de care poate să dea dovadă, cu grija faţă de cei din jur şi dorinţa de a-i îndruma pe alţii.

images (12)Leul este o fire spontană, independentă, tipul de om născut pentru a fi lider. Poate lucra în Management pentru că nu-i este teamă să-şi asume responsabilităţi şi să ia decizii, aşa că poate face faţă într-un post important de conducere, într-o corporaţie. Pot lucra cu succes și în domeniul  Jurnalismului, are veleităţi de editor și este persoana potrivită să-i formeze pe alţii în această meserie. La fel de bine, Leul este un Funcţionar/ factor de decizie la nivel guvernamental capabil să-şi folosească puterea pentru a lua decizii importante, menite să facă lucrurile să avanseze în direcţia bună.

 Fecioară.  Precizia, perfecţionismul, puterea de muncă, aplecare către detalii şi îndrăzneala de care poate să dea dovadă nativul din zodia Fecioarei sunt calităţi potrivite în mai multe domenii. Statistician – este domeniul în care Fecioara poate să-şi folosească din plin perfecţionismul.Deasemene, mai pot fi remarcați și în Cercetare medicală, o altă carieră în care este nevoie de atenţia la detalii şi dedicare. Atenţia la detalii, perfecţionismulşi îndrăzneala îl recomandă ca pe un bun detectiv .

Balanţele, sunt buni negociatori, înzestrați cu farmec şi extrem de diplomați, cei născuți în zodia Balanţa sunt  sociabi şi foarte cooperanți. Diplomați sau Negociatori,este de la sine înţeles, ţinând cont de abilităţile sale, de ce are toate datele să facă o carieră de succes în profesii și ca  Avocat, deoarece farmecul de care poate să dea dovadă îi poate ajuta să rezolve cu succes şi cele mai dificile cazuri.

 Scorpion este muncitor şi extrem de motivat în tot ceea ce face, intuitiv, inteligent, capabil să descopere mereu noi resurse pentru a-şi atinge obiectivele, chiar dacă asta înseamnă să nu joace corect. Poate face carieră în Spionaj, o combinaţie de inteligenţă, perseverenţă şi inuiţie reprezintă „arma sa mortală“ în acest domeniu. Sau poate fi un scriitor remarcabil, fie că este vorba despre ficţiune sau non-ficţiune, Scorpionul are aplecare către „condei“ cercetare – gândirea analitică de care poate să dea dovadă şi inteligenţă. Vor „înflori“ în această zonă de activitate.

Săgetătorii sunt înclinați către spiritualite şi plini de energie, adoră să călătorească, să decopere oameni şi locuri noi. Sunt predispuși spre Teologie și viața monahală, în căutarea păcii sufleteşti.SE pot descurca foarte bine în  Relaţii publice sauVânzări,  pentru că sunt energici şi au o atitudinea pozitivă în relaţia cu cei din jur, calităţi potrivite pentru aceste domenii.

Capricornul este persoana pe care te poţi baza, de neînlocuit. Sunt responsabili, atraşi de ştiinţele exacte, organizaţi şi gata să muncească din greu, aceşti nativi sunt pasionaţi de ceea ce fac, chiar şi atunci când din punct de vedere financiar nu au foarte mult de câştigat.Pot fi atrași de Tehnologie, aptitudinile organizaţionale şi soluţiile neaşteptate la probleme dificile, două calităţi care nu pot fi trecute cu vederea în acest domeniu. Medicina este pasiunea pe care o investesc în acest domeniu şi mai ales dedicaţia faţă de pacienţi sunt greu de egalat.De asemene,  Contabilitate , poate fi o altî profesie în care îşi pot satisface pasiunea faţă de matematică.

Vărsătorii sunt vizionari, inteligenţi, muncitori şi gata să-şi ajute oricând aproapele, angajaţi eficienţi. Pot face carieră în Astronomie și sunt capabili să emită idei care pot ajuta în descifrarea necunoscutelor despre Univers, c adealtfel și în  Aviaţie pentrucă dau dovdă de inteligenţă şi corectitudine.

Peştii au fire de artist. Sensibili, generoși, versatili, adevărată fire de artist, nativii din Peşti au nevoie să se desfăşoare în domenii de activitate în care să nu fie constrânși. Sunt Artiști în muzică, literatură, pictură, toate sunt potrivite pentru exprimarea sensibiltăţii lor ieşite din comun supur și simplu, Hair-styliști, o profesie în care nativul din Peşti îşi poate etala creativitatea. Peștii pot lucra cu succes ca Voluntari,  sunt plini de compasiune şi generoşi, fiind persoanele potrivite care pot să lucreze pentru organizaţii non-profit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s