Un februarie de foc pentru jnadarmii olteni

Jandarmii olteni au participat, în luFoto 5 Ziua Jandarmerieina februarie,la mi multe acțiuni privind  menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a 320 patrule mixte şi executarea a peste 140 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Astfel, jandarmii au executat 44 misiuni în cooperare cu alte instituţii (I.P.J. Olt, Direcţia Silvică Olt, executori judecătoreşti, alte structuri ale M.A.I.), fiind  aplicate 235 sancţiuni contravenţionale (58 avertismente şi 177 amenzi), în valore totală de 64.250 lei.

Totodată,  patrulele de jndarmi au constatat 60 infracţiuni, dintre care 21 în mod Foto 3 Ziua Jandarmerieiindependent şi 39 în cooperare cu Poliţia, cu 69 de autori identificaţi.

Jandarmii olteni reamintesc  cetăţenilor că pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

Georgiana Leulescu Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s