Horoscop săptămânal 9- 15 martie

zodii_730266001Berbec: Zilele acestea, Berbecii vor fi predispuși la visare, la reverii romantice, își vor face planuri marete și se vor răzgândi în aceeași zi, pe scurt, vor fi cu capul în nori. Nu e nimic râu în a dori să mai evadezi din cotidian, dar există riscul unor pierderi materiale din cauza neglijentei. Din punct de vedere social, vor fi niște parteneri de conversație tonici și plini de șarm, așa că e o perioada bună să iasă mai mult în lume și să comunice. În dragoste, vor simți nevoia să-și încânte partenerii cu tot felul de surprize.

Taur: Taurii vor avea în aceasta săptămâna câteva discuții mai dificile images (17)legate de cuplu, de sentimente, de viitorul relației. Discuții dificile nu înseamnă neapărat certuri, ci doar că se va ajunge la un consens după negocieri îndelungi, ezitări și chiar erori de comunicare. Ei vor avea posibilitatea de a controla situația, dar li se va cere multa diplomație. Cei singuri mai au de așteptat pentru ceva serios, dar vor avea noroc la flirturi. La sfârșitul perioadei, au șanse mari să primească o veste bună legată de bani.

Gemeni: Starea ușor melancolică în care se afla Gemenii nu poate avea decât o singură cauza: dragostea! La modul foarte serios. Deși vor fi curtați si vor avea multe ocazii de flirt, atenția lor se va indrepta spre dragostea images (16)adevarata. Asta nu inseamna ca vor pluti pe norișori, ci ca vor trece prin multe stări contradictorii, de la speranța la teama și de la extaz la melancolie. Sa fie atenți și la celelalte aspecte, căci pot trece cu ochii închiși pe lângă niște oportunități profesionale cu care nu se vor mai întâlni prea curând.

Rac : Racii riscă să provoace multe situații conflictuale în anturaj, sau în cuplu. Vor avea o perioada in care nu vor straluci prin diplomatie si vor spune multe lucruri fără să se gândească prea bine înainte. Dacă ajung la conflict, e bine să cedeze de dragul liniștii. Profesional, vor primi niște propuneri destul de incitante, dar la care nu e bine să se arunce cu prea mult entuziasm. Deși săptămâna lor nu va fi din cele mai strălucite, vor avea ceva mai mult noroc la bani decât de obicei.images (15)

Leu: E o perioadă a deciziilor majore pentru Lei: acum e momentul să analizeze foarte serios dacă sunt gata să treaca la un job mai bun, dacă să aprofundeze sau să întrerupă o relație amoroasă, dacă să se mute sau să înceapă un curs, o specializare, adică să ia niște hotărâri importante care vor avea consecințe pe termen lung. Sfârșitul săptămânii va fi marcat de un eveniment unde vor fi invitați, și de o surpriză sentimentală placută.

images (12)Fecioara: Fecioarele vor acorda în aceasta perioadă foarte multa atenție planurilor lor de cariera, își vor analiza în detaliu sansele și alternativele și nu vor scăpa nici o ocazie să avanseze. Norocul e de partea lor. Un conflict profesional minor le așteptă pe la mijlocul săptămânii, dar vor ieși în avantaj. Dragostea e la cote foarte bune, cei cuplați dedică mult timp și atenție relației lor, iar cei singuri se vor gândi că e timpul să se implice la modul serios.

Balanța:  Săptămâna aceasta nu strălucește la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una destul de bună. Munca va fi în centrul preocupărilor Leilor, cu rezultate bune și destul de prompte, mai ales în plan financiar. Relația de cuplu stă sub semnul liniștii și al armoniei casnice, ceea ce completează foarte bine satisfacțiile profesionale. Se recomandă acordarea unei atenții mai mari la detalii în relație: un mic cadou, un compliment, o surpriză.

Scorpion:Pentru Scorpioni, preocuparea pentru niște probleme sentimentale va trece în prim-plan și le va afecta capacitatea de muncă și dorința de socializare. Randamentul lor general va fi destul de scăzut, deoarece își vor consuma toata energia gândindu-se la relația (sau singurătatea) lor, cautând probleme acolo unde nu sunt, punându-și întrebâri inutile și dându-și singuri răspunsuri, ceea ce nu le va face deloc bine. Una peste alta, se anunță o săptămâna destul de haotica.

Săgetător : Săgetătorii se pregatesc intens pentru niște evenimente din viitorul apropiat: un examen, un interviu, o mutare decisiva în viața personală. Energie au destulă, aceste evenimente la care se gândesc le vor solicită toată atenția, așa că vor lua totul în serios. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade și ei simt acest lucru, așa că nu se abat de la scopul propus. La sfârșitul săptămânii îi așteaptă totuși niște clipe de relaxare în compania unei persoane dragi.

Capricorn: Capricornii vor fi un pic lipsiți de energie în aceasta perioada, mai împrăștiați și cu mai puțin chef de muncă. Ceva mai multă atenție din partea partenerului de cuplu (poate chiar un weekend fierbinte în doi) i-ar putea scoate din letargie, și i-ar trimite la birou cu o doza sporită de entuziasm. Nu e o perioada propice tranzacțiilor și speculațiilor financiare îndrăznețe, așa că ar fi bine să se mulțumească o vreme cu ceea ce au și să nu se aventureze în ape tulburi.
Varsator :Vărsătorii nu se vor bucura de influente astrologice prea bune în ceea ce privește sănătatea, există riscul unor infecții sau răceli care le-ar putea destabiliza temporar programul. Totuși, din cauza că în celelalte aspecte ale existenței, mai ales în dragoste, totul se arată frumos și luminos, vor găsi energie să depășească rapid problemele de sanatate. Se recomanda o atentie mai mare decat de obicei la tot ce ține de documente și birocrație: greșelile făcute acum vor avea consecințe majore!

Pești:O lovitura neașteptată venită din partea unei persoane din anturaj le va întuneca începutul saptamanii. Nu e vorba de un atac direct, ci de un act de ipocrizie, de o bârfa, de o pilă proastă pusă undeva. Cert e ca Peștii se vor simți tradați, infuriați, vor simți ruptura destul de profund și cel mai probabil se vor gândi și la răzbunare. În cadrul relației de cuplu vor găsi înțelegere, consolare și o atitudine mai raționala care le va mai tempera mania.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s