Aglomerație mare la Serviciul de Pașapoarte din Vâlcea

Prefectura Argeș

Prefectura Argeș

Potrivit unui comunicat de presă emis de Prefectura Vâlcea, în  perioada 01 – 28 februarie 2015,  au fost primite 321 de cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice și 168 de cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare. Au fost personalizate 304 paşapoarte simple electronice și 168 de paşapoarte simple temporare, iar 349 de paşapoarte simple electronice și 167 de paşapoarte simple temporare au fost livrate titularilor.

Același comuncată mi arată că, dintre cererile privind eliberarea

paşapoartelor, 30 au fost depuse ca urmare a pierderii, furtului şi distrugerii paşapoartelor, 183 ca urmare 1-prefectura-valcea-200-cereri-pentru-eliberarea-primului-pasaport-in-perioada-11-14-augusta expirării sau anulării celor anterioare, iar 276 pentru eliberarea primului pașaport. Au fost primite patru cereri privind restabilirea domiciliului în România, au fost înaintate 12 adrese privind aprobarea statutului de cetăţean român cu domiciliul în străinătate către Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea și au fost primite 23 cereri pentru eliberarea de adeverinţe privind exercitarea dreptului la libera circulaţie în străinătate.

De asemenea, au fost luate  măsuri preventive ale controlului judiciar pentru opt cetățeni, s-au primit patru dispoziții de urmărire generală și 25 de dispoziții de revocare a urmăririi generale. Au fost instituite măsuri de suspendare a dreptului la libera circulație în străinătate pentru 18 cetățeni și au fost primite adrese privind arestarea în străinătate a 21 cetățeni români cu domiciliul pe raza judeţului Vâlcea. În toată această perioadă, au fost sancţionate contravenţional cinci persoane privind regimul paşapoartelor.
 Georgiana Raicu

–––––––––––––––––––––––––––––

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s