O nouă promoție de sublocotenenți au absolvit cursurile la Pitești

instructori-pitesteni-gata-de-plecare-in-Afganistan-14-ianuarie-2011-foto La Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă ,,Mihai Viteazul”, din zona stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești, a absolvit o nouă serie de sublocotenenți ai Armatei Române care au încheiat cursul cu cele mai bune rezultate, motiv pentru care conducerea unității i-a premiat cu Diplome de Merit.  Printre absolvenți se numără și femei.

Gazdă a festivității de absolvire a tinerilor militari români, colonel Marin Tudorică, comandantul Unității, a invitat o serie de personlități politice, cadre militare în rezervă și în retragere, precum și oficialități județene și locale precum Florin Tecău, președintele   CJ Argeș, ARMATA-PROMOTIE-SUBLOCOTENENTI-2Florin Tecău și Laurențiu Zidaru, viceprimar al Piteștiului.

După ceremonia religioasă care  dat startul festivităților, comandantul unității, col. Marin Tudoriccă și președintele CJ Florin Tecău, au adresat câteva cuvinte de felicitare noului contingent de bsolvenți.

Tinerii sublocotenenții, din care fac parte și câteva fete, a promoției „Constantin Brâncoveanu-300”, vor fi repartizați la diferite unități militare din Argeș și din țară.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s