Cod galben de ninsori în aproape toată țara

 temp_judete_9e2t1lam1fcd10fllom57ftvvu4n4vtk_38Potrivit unui comunicta de presă emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a primit astăzi, 04 martie a.c., o atenționare meteorologică Cod Galben de precipitații însemnate cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului. Atenționarea este valabilă pentru perioada 06 martie 2015, ora 16.00-07 martie 2015, ora 16.00.

„În intervalul menționat vor cădea precipitații mai ales sub formă de ninsoare în toate zonele montane, în Oltenia, Muntenia centrul și sudul Moldovei, cea mai mare parte a Transilvaniei și în sudul Banatului. În restul teritoriului perciptațiile vor fi mixte.” informează imagesmeteorologii.

În zona noastră, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși 50 de km/h, iar cantitățile de precipitații vor depăși, izolat, 30 de l/mp.

Atenționarea meteo a  fost trimisă Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență din județ și instituțiilor care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, dar și societăților care se ocupă cu deszăpezirea la nivelul județului Olt. Pe timpul atenționării, C.L.S.U. din județ au obligația de a asigura permanența, cu personal specializat, la sediile primăriilor.

G.R.

Anunțuri

3 gânduri despre „Cod galben de ninsori în aproape toată țara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s