Primarul Slatinei va premia cuplurile căsătorite în acest an

DSCN9315

Minel Prina, primar Slatina

Printre proiectele aflate pe masa de lucrua primarului Slatinei, Minel Prina, se află şi câteva în premieră.

Aşadar, prima surpriză ar fi instalarea panourilor fatovoltaice la blocurile cu lifturi, ale căror asociaţii nu au datorii la termoizolare. Energia electrică obţinută va fi folosită pentru funcţionarea lifturilor.

Şi tot legat de lifturi, municipalitatea a prins în buget banii necesari  pentru înlocuirea acestora, acolo unde e cazul.

De asemene, va fi înfiinţat un Club al Tinerilor, în oraşul de jos, din care vor face parte tineri între 16 si 25 de ani, ce vor fi antrenaţi în diverse activităţi culturale, artistice, civice sau sportive.

Dedeparte, cel mai interesant proiect al  municipalităţii din acest an, sapte-motive-pentru-care-cuplurile-casatorite-ajung-la-divort-276429va fi incurarjarea căsătoriilor. Noilor căsătoriţi, primarul le oferă, printr-un concurs la care vor participa la sfârşitul anului, câte o excursie astfel: pentru câştigătorii locului III, trei zile la Praga, locul II, patru zile la Roma şi locul I, cinci zile la Paris.,, Dorim să încurajăm astfel căsătoriile, daar și ntalitatea”

Un alt proiect al primarului Prin, care déjà a fost pus în funcțiune este utilizarea unui număr unic de urgență, apelabil gratuit de către slătinenii care doresc să facă propuneri sau sesizări administrției publice locale ,, M-am gândit că, pe lângă poșta tradițională sau electronică,să înfiițăm și un număr de telefon,  pentru a venii în sprijinul celor care au întrebări, sesizări, propuneri pentru orașul nostrum. De acum se poate apel gratuit la numărul 0349.919, de luni până joi, în intervalul 8.00-16.45 și vinerea între orele 8.00 – 14.00. În restul timpului, mesajele vor fi stocate pe servere și apoi vor fi preluate de  noi și în cel mai scurt timp vom da cus răspunsurilor”  a mai adăugat Minel Prina.

Ce alte surprize a mai pregătit edilul Slatineîn acest an, vă invităm să urmăriţi un materiala realizat pentru VGtv.

Redactor Georgiana Raicu, operator imagine, editare şi montaj ing. Viorel Raicu http://www.vgtvolt.cabanova.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s