Gabriel Oprea: Vrem un milion de membrii până în 2016

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

Președintele UNPR; Gabriel Oprea a avut, sâmbătă, o întâlnire cu liderii progresiști din  județul Constanța, la reuniunea zonală a organizaţiilor UNPR din regiunea II Sud-Est.

Principalul motiv fiind acela ca până la algerile din 2016, partidul să strângă unu milion de membri
Intâlnirea a avut ca scop un obiectiv strategic al nostru. Ne mobilizăm ca până la alegerile din 2016, UNPR să poată să aibă un milion de membri de partid. Un obiectiv ambițios, greu. E important pentru noi. Facem 5 ani de zile acum, de 1 mai. Un proiect care toată lumea știe că a ținut stabilitatea politică și economică a României. Un proiect mai militarizat, eu spun în sensul bun. Ne adresăm cu acest mesaj românilor și le spunem că cine dorește 11043228_817801394981373_3979793881809357315_nstabilitate, securitate și seriozitate, să vină la UNPR.
Fiecare, mai mare, mai mic să dăm acest mesaj mai departe. Am discutat în cadrul acestei ședințe faptul că ne-am respectat mereu angajamente. Suntem un partid care nu dăm jos guvernele din care face parte. Noi am introdus interesul național
”, a spus printre  altele Gabriel Oprea

De asemenea, acesta a mai declarat, în cdrul unei conferințe de presă că UNPR şi-a respectat angajamentele în guvernele Boc, Ungureanu şi Ponta şi este şi un partener al preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa proiectelor naţionale iniţiate de acesta.

unpr,,Suntem un partid care am introdus pe scena politică interesul naţional sau naţionalismul de tip european în care sprijinim şi toate proiectele naţionale ale preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, pe probleme de securitate naţională, apărare, ordine publică, siguranţă naţională, cum ar fi proiectul pentru 2 la sută din bugetul ţării pentru Apărare sau în probleme de servicii, justiţie” a mai precizat Oprea..

 Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s