Târg de joburi pentru tinerii fără BAC

646x404 (1)Proiectul pilot „Garanţii pentru TINEri!” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi implementat de liderul de proiect Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, lider de proiect, în parteneriat cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Asociaţia Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România şi Blocul Naţional Sindical. Târgul locurilor de muncă de la Slatina se va desfăşura în zilele de 23 şi 24 februarie 2015, între orele 10.00 şi 16.00, în incinta Hotelului BulOLYMPUS DIGITAL CAMERAevard Prestige.

Acest eveniment va veni în sprijinul atât pentru angajatorilor din Olt  care doresc să angjeze astfel de tineri, al tinerilor între 16 și 24 nai care nu promovat bacalaureatul, dar şi altor categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Potrivit organizatorilor, schema pilot de tip „Garanţii pentru TINEri!” va creşte oportunităţile de acces pe piaţa muncii pentru cel puţin 5.000 de tineri la nivel naţional .

Camelia Sârbu

Reclame

2 gânduri despre „Târg de joburi pentru tinerii fără BAC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s