Reprezentanții CEZ la masa tratativelor cu Prefectura Argeș

Prefectura Arges

Prefectura Arges

Reprezentanții Prefecturii Argeș au prutat discutii cu conducerea CEZ România, în vederea prezentării obiectivele pentru anul în curs ale furnizorului de energie electrică, dar și pentru a fi sesizate anumite doleanțe ale consumatorilor.

În acest scop, prefectul de Argeș, Mihai Oprescu,  a cerut reprezentanților CEZ o imbunatățire a comunicării cu autoritatile locale și, evident, cu clienții. ,,Știți cu toții că în acest sezon rece au fost ceva probleme pe linia alimentării cu energie electrică, din fericire acestea s-au remediat mai rapid ca în alți ani. Vă sugerez să păstrați legăturii și comunicării constante cu primarul din localitatea afectată și transmiterea de informații reale, nu previziuni și termene care nu pot fi luate în calcul.”a punctat Oprescu, adresându-se

prefect arges Mihai Oprescu

prefect arges Mihai Oprescu

reprezentanților CEZ.

Un element de noutate care a fost adus la cunostință, în cadrul acestei întâlniri,  și pe care consumatorii casnici trebuie să-l cunoască, este acela al începerii acțiunii de recontractare în condițiile noilor cerințe impuse de către ANRE. Potrivit reprezentanților CEZ, cel mai probabil începând cu luna mai a acestui an, cetățenii vor primi noile modele de contracte pe care vor trebui să le completeze și să le returneze către CEZ pentru actualizarea bazelor de date și luarea la cunoștința a noilor reglementari în materie de furnizare a agentului electric.

download (1)Tot începând cu acest an, CEZ Vânzare va lansa o serie de servicii de diagnoză, care au ca scop verificarea instalațiilor de utilizare a energiei electrice și a prizelor de împământare a consumatorilor, fiind astfel identificate potențialele puncte cu risc crescut de accident electric. Problemele minore identificate vor fi remediate de către personalul CEZ abilitat, iar pentru lucrarile de o mai mare amploare se va întocmi un deviz estimat al lucrarilor de înlocuire, iar beneficiarul va putea să apeleze la serviciile oricărui operator de servicii electrice autorizat, fiind astfel în cunostință de cauză cu privire la riscurile la care se supune.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s