Mihai Oprescu a felicitat activitatea Casei Judetene  de Pensii Argeș  

Prefect Mihai Oprescu

Prefect Mihai Oprescu

În urma evaluării activității institutiilor deconcentrate de pe razaa județului Argeș, prefectul Mihai Oprescu a  apreciat ca fiind ,,foarte bună” prestația unor directori care s-au remarcat pe parcursul anului trecut și care au avut o colaborare eficientă cu Institutia Prefectului, fiind apreciați și de către beneficiarii direcți.

,,Una dintre aceste institutii este Casa Judeteana de Pensii Arges iar implicarea conducerii, respectiv a doamnei Aida Enache. Rezultatele obținute în activitate a instituției pe parcursul anului 2014, o plaseaza în primele cinci judete la nivel național, realizandu-se un progres față de alți ani. Totodată, trebuie menționat că tot în anul trecut Casa Națioanală de Pensii a comandat un studiu de cercetare a opiniei

Casa de Pensii Arges

Casa de Pensii Arges

publice care a vizat identificarea gradului de satisfacție al relației cetățenilor cu centrele județene, punctajul obținut de județul nostru fiind peste medie, adica 3,97 din 5 puncte.” A precizat Mihai Oprescu.

Potrivit unui raport prezentat de CJP Argeș, la finalul anului 2014 , pe razaa județului  figurau un număr de 170.524 de beneficiari, dintre care: 147.882 pensionari în sistemul de stat, 9778 pensionari în sistemul agricol, 12.491 beneficiari de legi speciale, 373 beneficiari de pensii comunitare;

De asemenea, același raport mai arată că în cursul anului 2014 au fost soluționate 6232 de cereri de înscriere la pensie și 9200 cereri de recalculare, fiind platite 6159 ajutoare de deces.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s