Marius Oprescu, chemat în instanță pe 24 februarie

marius-oprescuIată că a trecut aprope un an și jumătate decând vicpreședintel CJ Olt, Marius Oprescu a accidentat mortal un pieton, și pentru a-și ascunde vinovăția, s-a folosit de funcția pe care o are, să măsluiască proble de sânge, să se folosească de martori mincinoși, creeind un întreg scandal, care s-a lăsat cu arestări și cu multe semne de întrebare.

Se pare că la un moment dat s- încercat ,, mușamalizarea ” cazului, însă anull trecut s-a revenit pentru că, între timp a fost descoperit și cel care a dat sânge în locul lui. Așa că, tot în acea perioamarius oprescudă Curtea de Apel Craiova, a dat cauza spre rejudecare Judecătoriei Slatina, primul termen fiind pe 17 decembrie 2014. Marius Oprescu, va fi chemat într-un nou termen, la instanța de fond pe 24 februarie, procurorul de caz pregătind noi dovezi pentru incriminarea sa.

Remintim faptul că  în octombrie 2013, Judecătoria Slatina,   a respins cererea procurorilor de arest preventiv şi a dispus cercetarea lui Oprescu, dar și a celorlalți inculpați implicați în cauză,  în stare de libertate.

oprescuRămâne de văzut dacă pe data de 24 februarie va începe procesul pentru judecarea lui Oprescu sau avocații săi vor găsi noi tertipuri de  amâna cauza.

Georgiana Raicu

Reclame

2 gânduri despre „Marius Oprescu, chemat în instanță pe 24 februarie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s