ISJ Olt, derulează Campania județeană ANTIDROG

Felicia Man

Felicia Man, ins. sc. gen. Olt

Inspectoratul Școlar Județean Olt derulează o campanie județeană de prevenire și combatere a traficului și consumului ilicit de droguri, precum și combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Această campanie are ca obiectiv principal informarea elevilor, părinților și cadrelor didactice despre cauzele/condițiile favorizante/determinante ale consumului de droguri și substanțe halucinogene, morivațiile consumului,

implicațiile și consecințele psiho -individuale, socio-profesionale și normativ-penale alecomportamentului de consum. De asemenea, se va urmării promovarea în școli și licee a stilului de viață sănătos și combaterea „ viciilor” și implicarea tinerilor în activități recreativ – formative tematice.

Parteneri în acest proiect sunt Instituția Prefectului – județul Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt, Inspectoratul de Pdownload (2)oliție al județu lui Olt, DIICOT Olt, Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt, Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt, Direcția de Sănătate Publică Olt, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor,  Administrația publică locală și Unități școlare de pe raza județului Olt

În acest scop vor avea loc întâlniri ale reprezentanților instituțiilor partenere cu elevii, părinții și cadrele didactice din unitățile de învățământ. Astfel că toate întânirile vor avea loc pe 18 februarie, a.c., dar la ore diferite. La  Colegiul Național „Carol I” Slatina, întânirile vor fi programate la ora 14.00, la Liceul „Ștefan Diaconescu” Potcoava , 15.00, la  Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești la ora 15.30,  Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina ora 18.00, Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina ora  18.00, iar la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina , ora 19.00.

Camelia Sârbu

Anunțuri

2 gânduri despre „  ISJ Olt, derulează Campania județeană ANTIDROG

  1. Stiu ca poate suna aiurea, dar cei care apeleaza la droguri sunt cel putin sinceri, adica o fac in cunostinta de cauza. Prefera sa se drogheze ei insisi, decat sa se lase manipulati, drogati, mintiti de altii. Este un fenomen ale carui cauze sunt profunde, iar rezolvarea efectelor nu va putea niciodata eradica profundele cauze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s