HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL  28 februarie -1 martie

zodii_730266001

Berbec 

Berbecii au din nou un puseu de energie pozitiva care îi determina să analizeze rapid tot ce nu merge bine în viața lor și să ia măsuri urgente, fie ca e vorba de un serviciu nesatisfacător, de o problema de sănătate, sau de relațiile interumane. Dragostea e la cote maxime, sentimentele sunt mai intense ca oricând și orice inițiativă a lor legată de iubire va fi cu noroc.

Taur

Vești bune și pentru Tauri, în domeniul relațiilor sociale și de prietenie. E foarte posibil să primească vești de la un prieten images (17)vechi, sau să poată ajută o persoană apropiată care are necazuri. Oricum, săptămână va sta sub semnul comunicării și al generozității. Banii nu le vor lipsi, dar se recomanda mare atenție la datoriile oficiale. Dragostea nu va străluci prin intensitate, ci va intră într-o perioada de armonie și stabilitate.

Gemeni 

Ca și cum n-ar fi, ca natura astrologică, și-așa destul de instabili, pe Gemeni îi așteaptă niște drumuri care le-ar putea schimba viața. Poate vor întâlni la drum dragostea (și chiar sunt șanse mari să se întâmple așa ceva), sau vor primi o propunere profesionala avantajoasă. Cert este că aceste deplasări nu vor fi în nici un caz banale. Banii le vor veni, în prima parte a perioadei. În images (16)dragoste, expectativă, neliniște, dar și emoții plăcute.

Rac 

Racii vor avea ceva motive de îngrijorare din cauza sănătății, vizate fiind în special problemele respiratorii și cele digestive. Oferta de a participa la o investiție financiară trebuie privită rezerve, pentru că e perioada favorabilă deciziilor greșite. În dragoste, vor simți fiorul geloziei, cel mai probabil fără motive întemeiate, și acest lucru va da naștere unor mici conflicte în cuplu.

Leu 

Săptămâna Leilor începe cu surprize plăcute legate de situația financiară sau profesională. Poate fi vorba de o promovare, images (15)de o mărire de salariu, sau, pur și simplu, de o atmosfera mai destinsă și mai cordială la locul de muncă. Spre mijlocul perioadei se preconizeaza cateva discutii mai aprinse cu partenerul de cuplu. Se recomanda fermitate, in nici un caz sa nu cedeze presiunilor sau santajului sentimental.

 Fecioara 

Cu toata natura lor riguroasă, Fecioarele riscă să comită niște neglijente foarte grave legate de acte sau bani. O situație care le poate părea (și chiar poate fi) simplu de rezolvat acum, va avea consecințe dramatice dacă este amânată. Cu banii nu vor sta pe roze, dar nu pentru mult timp. Dragostea le ridică moralul, dar poate fi și factorul de distragere de la niște probleme importante.

images (12)Balanță

Balanțele ar putea primi o surpriza de la cineva din trecutul lor amoros: un telefon neașteptat, sau chiar o vizită. Pentru cupluri, chiar și o mică privire spre trecut le-ar putea destabiliza relația actuală, așa ca e bine să se gândească de zece ori dacă merită. Cei singuri însă ar putea savura un mic reminder de la o fosta sau un fost. Un beneficiu financiar asteptat de multa vreme are toate șansele să se realizeze în ultima parte a săptămânii.

Scorpion 

Toate ca toate, dar cu dragostea nu-i de glumit! Acesta este aspectul care le va da mare bătaie de cap Scorpionilor pentru următoarele zile. Nu e neaparat vorba de ceva negativ, doar că cea mai mare parte a energiilor lor vor fi îndreptate spre domeniul sentimentelor. Cei cuplați vor încerca să facă relația să meargă mai bine (chiar daca e deja bine), iar cei singuri își vor fixa o țintă pe care o vor urmări cu încăpățânarea caracteristică.

Săgetător 

Săptămâna e destul de lineara pentru Săgetători, cu excepția unor discuții încordate în familie, undeva mai spre sfârșitul perioadei (niște reproșuri, sau ridicarea unor pretenții exagerate). E un moment în care li se va cere o diplomație de genul „Spun că el și fac ca mine”, e bine să nu dea apă la moară unui posibil conflict, chiar dacă li se pare ca au dreptate. În dragoste, vor fi înconjurați de mici atenții tandre.

Capricorn 

Orice probleme ar avea, Capricornii vor face tot posibilul să le ignore, mergând chiar până la lipsa de responsabilitate. Problemele nu vor dispărea în acest mod, ci se vor acumula și se vor agrava, în special dacă sunt legate de relațiile cu părinții. Situația finaciară se îndreaptă spre bine, chiar dacă vor avea foarte mult de muncă. În dragoste, pot să-și facă liniștiți speranțe, pentru ca au toate șansele să se concretizeze în cel mai scurt timp.

Vărsător

Vărsătorii vor avea niște nemulțumiri serioase legate de profesie. Poate nu se vor simți îndeajuns de apreciați, poate vor avea sentimentul că se irosesc într-un domeniu sau loc de munca nepotrivit, poate că  banii nu sunt suficienți. La fel, vor fi iritați de niște întârzieri și niște promisiuni neîndeplinite. Cert e că randamentul și cheful de muncă vor scădea aproape la 0. Ca o compensare, le va merge foarte bine în dragoste, deși se întrevede o discuție ușor tensionată la mijlocul perioadei.

Pești 

Peștii riscă sa fie tinta unor barfe, dar nu a unora de genul colegilor care palavragesc in pauza de cafea, ci a unora care ascund intentii rele. Li se recomanda sa se uite bine in jurul lor și chiar să supună „suspecții” unor mici teste de încredere. Financiar, au șanse de reușită dacă încep investiții pe termen lung. În dragoste, se întrevăd niște momente de pasiune care îi vor pune pe jar.

( sursa bascalie.ro)

Reclame

Un gând despre „HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL  28 februarie -1 martie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s