De  luni a început verificarea centralelor termice din școli

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

Gabriel Opre,ministrul MAI a convocat s âmbătă 20 februarie, prefecții din toată țara în vederea stabilirii măsurilor necesare pentru efectuarea controalelor de specialitate la toate unitățile de învățământ dotate cu centrale termice alimentate cu gaz.

Astfel, că la Olt, a fost stabilită o comisie, prin ordin al prefectului, formată din reprezentanți ai Distrigaz Sud Rețele, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului Școlar Județean Olt și autoritățile publice locale, care  va efectua, în perioada 23.02.2015 – 23.03.2015, controale de specialitate la toate unitățildownload (3)e de învățământ din județ care sunt dotate cu centrale termice alimentate cu gaz.

Potrivit odinului, verificările vor fi făcute în conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr.5/2009 pentru aprobarea Normelor tehnice pentru proiectarea, executarea și exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale.

În cazul constatării unor deficiențe membrii comisiei vor propune măsuri și termene de remediere concrete ce vor fi aduse la cunoștința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt.

Raportul final al controalelor va fi aprobat în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt și va fi înaintat Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Camelia Sârbu

Anunțuri

2 gânduri despre „De  luni a început verificarea centralelor termice din școli

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s