Argeșul și Oltul, pe ultimile locuri privind inventarierea terenurilor

teren_03405100Potrivit unui comunicat de presă emis de ANRP, din 13 februarie 2015,  inventarierea terenurilor, operațiune stabilită prin Legea nr. 165/2013 în sarcina autorităților cu scopul de a identifica suprafețe de teren disponibile pentru retrocedare, este la acest moment realizată în proporție de 91% la nivel național.

Având în vedere că inventarierea este încheiată în unele județe și aproape finalizată în altele, autoritățile implicate în monitorizarea acestui proces estimează că operațiunea se va finaliza la nivel naționalimages (2) până la sfârșitul lunii martie.

Județele în care procesul de inventariere este încă la un nivel nesatisfăcător sunt Argeș  cu 54 de localități din 102, care nu au depus spre verificare procesele verbale de inventariere, Olt cu 40 din 112, Vaslui cu 31 din 86, Buzău  cu 29 din 87, Giurgiu 22 din 54 și Botoșani  cu 28 de localități din cele 78 existente.

Mihai Oprescu

Mihai Oprescu

Cel puțin la Argeș, prefectul Mihai Oprescu a dat termen primarilor avizați ca până la 1 martie să înceie măsurătorile și să depună  documentația.
La București, cu excepția Sectorului 5, lucrarea de inventariere este finalizată se mai precizează în comunicatul emis de ANRP.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s