Vâlcea: Doi sportivi din Rm. Vâlcea participă la Cupa României la box din Brăila

Maris Balultă, Mihai Ionuț Adrian si Marcel Boboc

Maris Balultă, Mihai Ionuț Adrian si Marcel Boboc

În premieră la Brăila se va desfășura prima competitie din 2015, a Cupei Romaniei la box – seniori, unde și-au anunțat participarea peste 100 de sportivi din totă țara. Printre participanți se află și doi sportivi din Rm. Vâlcea, respectiv Mihai Ionuț Adrian și Desrobitu Mihai Ionuț, cu șanse foarte mari de a urca pe podium. Primul este campion național de Juniori și Tineret, este câștigător al Cupei României Tineret în 2014. De asemenea, tot în 2014,  la prima competiție pentru Cupa României, unde a participat ca senior, a câștigat o medalie de argint și medalie de bronz la finala Campionatului Național de Seniori. Mihai Ionuț Adrian a mai obținut, în 2013, locul V la Campionatul European de Tineret, organizat la Roterdam.

Desrobitu Mihi Ionuț, este câștigătorul medaliei de bronz la CupaDesrobitu României, organizată anul trecut. Cei doi sportivi vâlceni sunt antrenați de Marius Băluță.

Potrivit orgnizatorilor, anul acesta Cupa României la seniori se va desfășura în perioada 17-21 februarie în sala de la Clubul Sportiv Municipal Brăila,  urmând ca finala să aiba loc la Promenada Mall.

Cupa României are ca scop depistarea sportivilor talentați, în vederea verificării, selecționării și promovării lor în lotul național.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s