Marian Vasile: PMP va rămâne în opoziție indiferent de cine va fi la Guvernare

MARIAN VASILE

MARIAN VASILE

Șeful PMP Olt, Marian Vasile, a apreciat, în cadrul unei conferințe de presă, că Elena Udrea rămâne unul dintre cei mai importanți oameni politici din România și crede că fosta lideră a partidului, este total nevinovată și că justiția va demonstra acest lucru. ,,Elena Udrea a fost şi este un foarte bun om politic, a ajutat foarte mult în perioada cât a deţinut funcţia de ministru al dezvoltării, a fost şi este o persoană puternică, curajoasă. Nu înţeleg de ce de atâţia ani s-a purtat şi se poartă un război atât de mare cu femeia Elena Udrea, nu vorbesc neapărat cu omul politic Elena Udrea, pentru că nu se mai delimitează aspectul uman de aspectul politic.” a punctat Vasile.

De asemenea, acesta a mai precizat că fostul președinte Traian Băsescu, a readus speranța tuturor membrilor PMP, participând la Congresul de duminică 8 februarie. ,,A fost o surpriză pentru

Traian Basescu

Traian Basescu

majoritatea celor prezenţi acolo, s-a demonstrat încă o dată că este cu adevărat un om politic. Cred că echipa aleasă de Eugen Tomac va face o treabă bună, ne asumăm statutul de partid de opoziţie şi trecem la muncă până în 2016, când principalul nostru obiectiv este obţinerea unui rezultat cât mai bun la alegerile locale şi cele parlamentare. Sper că preşedintele ne va da un sprijin mai mult decât consistent şi dacă vom munci vom avea şi rezultate.” a precizat Marian Vasile, bucuros și de faptul că a fost ales în echipa de conducere pe funcția de secretar executiv.

Mai multe am[nunte la VGTv http://www.vgtvolt.cabanova.com

Redactor Georgiana Raicu,  op. imag. ing. Viorel Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s