Ce fel de flirt ți se potrivește?

first_date_46156000
 Doctorul Love

Când auzim cuvintul flirt – ne gândim la un anume fel de comportament vizavi de bărbați. Toate femeile știu să flirteze, cu mai mult efect sau mai puțin. Interesant este însă, că de fapt  flirtăm în funcție de temperamentul pe care îl avem. De aceea este bine să îți știi dinainte propriul stil de flirtaj, pentru că anumite gesturi te pot face chiar mai interesantă și mai încrezătoare și pot influența în mod categoric mesajul trimis catre cel pe care ai vrea să îl seduci.

Să vedem deci ce fel de flirt ți se potrivește și ce stragie trebuie pusă în aplicare.images (5)

Flirtul în stil Italian : Ești foarte directă atunci când vine despre intențiile tale. Îți stabilești ținta, faci contactul vizual și te îndrepti calmă care el. Asta pentru că ești o persoană sinceră , deschisă și nu îți este frică să ieși în evidență.

Când flirtezi cu un bărbat, îți deschizi inima, ca să poți și tu mai apoi să intri în inima lui și să i-o cucerești. Acest gen de comportament dă intotdeuna rezultate la bărbații hotărâți care apreciază o femeie care știe exact ce vrea.

Îl abordăm simplu: ,,Salut, am văzut că toată seara ai vrut să intri în vorba cu mine”.
Folosește decolteul. Bărbaților le place să li se arate că te simți atrasă. Mai adaugă decolteului un detaliu seducator: buze și unghii rosu-sânge, iar pentru a da rafinament imaginii, onduleaza-ți buclele cât mai natural.

53f5ca530f5a2Flirtul în stil englezesc: Dacă îți place sa joci feste bărbaților și ești plină de efervescență și umor bine dezvoltat – poți flirta în stil englezesc. Barbații cu care flirtezi se simt extrem de relaxați alături de tine și asociază mereu starea ta de buna dispoziție cu persoana ta.

Poți să-i spui de exemplu ,, Am un tatuaj dar nu pot să ți-l arăt!”

Trebuie să ne punem în valoare ochii, pentru că se știe că atunci când cineva pune ceva la cale, ochii îi strălucesc într-un mod aparte. Se pare că este cât se poate de adevarat. Comportamentul jucăuș și amuzant-conspirativ determină o stimulare emotiva a glandelor lacrimale care umezesc globii oculari, făcându-i mai luminoși și plini de seducție.

Atenție, nu încarcă genele cu mascara. Pentru ca și părul să îți contureze personalitatea, te sfatuiesc să îți parfumezi câteva suvițe.

Flirtul în stil francez: Dacă îți place să lași barbații în ceață și să îi învăluiești în mister ești adepta stilui de flirt francez. 5-motive-pentru-care-relatia-ta-are-nevoie-de-intalniri-amoroaseEști timidă și nu îți place să dezvălui prea multe despre ține încă de la început. În orice caz, preferi să fii tu aceea care pune întrebările în loc să răspunzi la ele. Bărbații sunt în general fascinați de femeile misterioase și de aceea, acest gen de abordare este foarte eficient.

În cest caz vă puteți pune în valoare părul și coafura. Știi desigur ca ochii sunt oglinda sufletului. A te uita in ochii cuiva este echivalent cu a-l dezbrăca de secrete pentru câteva clipe. De aceea, o coafură care direcționează atenția către ochi nu face decit să adâncească mesajul transmis.

Sfatul Doctorului Love: usucă-ți cu foenul părul într-o parte și vei obține o cărare laterală. Foloește o perie plată astfel încât suvițele să se așeze deasupra ochilor. În final aplică un pic de ceară de fixare.

Adaugă aerului tău enigmatic un machiaj fumuriu al ochilor, cu gene lungi și bogate. În contrast, folosește un gloss pentru buze.

Reclame

2 gânduri despre „Ce fel de flirt ți se potrivește?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s