Angajatii bancilor, hoti cu acte in regulă!

arest-680x365Când îți pui banii în bancă consideri că sunt în siguranță și mai primești și dobândă la ei. Dar se pare că lucrurile nu mai stau chiar așa și angajații băncii te jefuiesc la drumul mare!

Polițiștii olteni și procurorii ai DIICOT Olt, au descins azi dimineață la mai mult persoane fizice şi juridice, pe raza judeţului pentru destructurarea  unei grupări infracţionale specializată în efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, fals în înscrisuri private şi uz de fals, acces ilegal la un sistem informatic şi fals informatic. Așa că la images (4)sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt au fost aduse 10 persoane, în vederea audierii şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Potrivit olițiștilor  în perioada  februarie – octombrie 2014, din contul curent al unei societăţi comerciale deschis la o unitate bancară, s-ar fi  efectuat transferuri de sume importante de bani, fără acceptul reprezentanţilor societăţii.

images (3)Prietenul infractorilor, este însuși, un angajat al unităţii bancare care ar fi accesat fără drept datele informatice ale băncii şi s-ar fi folosit de un card de credit susceptibil a fi falsificat, ce a fost emis pe numele societăţii păgubite.

Astfel, acesta ar fi extras de la diverse bancomate, de pe raza municipiilor Slatina şi Bucureşti, atât disponibilul de credit, în valoare de 10.000 de lei, în luna februarie 2014, dar şi sumele pe care el le-ar fi transferat din conturile societăţii pe contul aferent acestui card de credit, în cuantum de 400.000de lei.

G.R.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s