Fostul primar de la Valea Mare, condamnat penal  

Judecatoria Slatina

Judecatoria Slatina

Marin Țuluș,  fost primar la Valea Mare, Olt, membru marcant al PNȚCD, a fost candamnat de  Judecătoria Slatin pentru săvârșirea infracțiunii de practicarea avocaturii fără drept.

Acesta a fost trimis în judecată pentru mai multe  capete de acuzare, respectiv

înșelăciune, exercitarea fara drept a profesiei de avocat în formă continuată, fals material în înscrisuri sub semnatura privata , fals material în înscrisuri sub semnatura privata în forma continuată.

,,In baza art 26 din Legea 51/1995 rep rap la art 281 V Cod penal cu aplic. ad 4l alin 2  Cod penal și art 5 N Cod penal condamnă pe inculpatul

downloadTULUS MARIN fiul lui Constantin si Ioana, născut la 28.03.1961 in com Valea Mare, jud Olt domiciliat in com Valea Mare, jud Olt, CNP 1610(…) la o pedeapsă de 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de exercitare fără drept a profesiei.

În baza art 290 alin 1 V Cod penal cu aplic art 41 din 2 V Cod penal si art 5 N Cod penal condamnă pe inculpatul TULUS MARIN, la o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.” se arată în hotărârea Judecătoriei Slatina

Instanț de judecată a contopit cele două pedepse urmând ca inculaptul Marin Țuluș să execute pedeapsa cea mai grea de 1 și șase luni închisoare.

,,Avocatul” Țuluș are la dispoziție 10 zile pentru a face recurs la Tribunalul Olt.

Culmea ironiei este ca Marian Țuluș practică avocatura de mai bine de zece ani, încă de pe vremea când era primar la Valea Mare și totată lumea știa asta. Se vorbea la un moment dat ca, după ce a făcut o grămadă de ilegalități în calitate de primar, ar fi păcălit pe mulți dintre cei, bătrâni în general, cărora le-a făcut o favoare sau alta în Registrul agricol și i-ar fi reprezentat în instanță .

Potrivit Baroului Olt, Țuluș ar fi fost avertizat de mai multe ori cu privire la ilegalitatea de a practica avocatura, fără să facă parte din nici un Barou din țară. Se pare că acesta nu a înțeles, iar acum va trebui să suporte consecințele.

Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s