Simpozion antidrog la Scoala de Poliție din Slatina

scoala polSăptămân trecută s-a desfășurat la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu”- Slatina, un simpozion pe teme  antidrog în scopul combaterii traficului şi consumului de droguri. La acestă activitate au participat conducerea Centrului, Chirea Constantin din partea Alianţei Internaţionale Antidrog-secţiunea regională sud vest Oltenia, subinsp. Săbulea Lavinia din partea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Olt-Agenţia Naţională Antidrog precum şi polițiști cursanți aflați la diferite forme de pregătire.

Cu această ocazie au fost prezentate mai multe materiale privind

Cms sef. Iulian Tănăsescu

Cms sef. Iulian Tănăsescu

evidenţa diferitelor tipuri de droguri de mare risc precum şi persoanele predispuse la consumul acestora. Pentru a exemplifica, inițiatorii au pregătiti și prezentat mai multe filme de scurt metraj privind modul de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere şi preparare al drogurilor de mare risc precum şi efectul pe care acestea îl au asupra consumatorilor.

Tot cu acestă oczie au fost prezentate o serie de măsuri privind sancţionarea traficului şi a altor operaţiuni ilicite cu substanţe aflate sub control naţional, actualizată, şi procurarea, cumpărarea, DSCN8258deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc şi incidenţa pe care o au asupra societăţii din punct de vedere social, moral şi material.
Georgiana Leulescu-Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s