O gravidă, victima unui accident de circulatie din fața Policlinicii Promed din Slatina

DSCN8312Atunci cânt Gabriel Trăistaru a construit Policlina ,, Promed” din Slatina, nu s- a gandit că va trebui să construiască și o parcare, având în vedere că strada din fața sa, Vintilă Vodă,  este intens circulată pe ambele sensuri. Cei care vin la policlinică pentru diferite consultații, sunt nevoiți să parcheze pe partea crosabilă sau pe cea pietonală cu toate că în zonă există un indicator ,, Oprirea interzisă”

Astăzi în jurul orelor 10.30, un autoturism, în care  se aflau șoferul și soția sa însărcinată, în timp ce încercau să iasă din locul parcării pentru a intra pe pe carosabil și să schimbând direcția de mers spre DSCN8325sensul de urcare, a fost lovit în plin de un autoturism care cobora, în care se aflau câțiva sportivi ( fotbaliști, posibil). În urma impactului mașina care circula regulamentar a fost proiectată într-o ladă metalică plină cu nisip antiderapant după care a ricoșat înt-o  Dacia, parcată pe trotuar.

Dacă Dacia a avut avarii ușoare, celelalte mașini implicate în accident DSCN8321s-au făcut praf, iar gravida aflată într-una din ele a fost dusă de urgență  la SJU Slatina. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru accident din culpă și fac în continuare cercetări pentru stabilirea vinovăției.

Amănunte într-un material video la VGTv.

Redactor Georgiana Raicu, Op. imag. Viorel Raicu http://www.vgtvolt.cabanova.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s