Scoala de Poliție din Slatina, și-a prezentat bilanțul pe 2014

Centru de Formare și PDSCN8270erfecționare al Polițiștilor ,, Nicolae Golescu” din Slatina, și-a prezentat astăzi, 16 ianuarie, 2015, bilanțul activității pentru anul trecut.
La această activitate au participat din partea Ministerului Afacerilor Interne comisar şef de poliţie Andrei Florin, din partea Inspectoratului General al Poliţiei Române comisar şef Simion Marcel şi comisar şef Bălţăţeanu Paul, precum şi Prefectul Judeţului Olt, Silviu Neacșu, subprefectul Emanuel Oproiu, șeful IJJ Olt, col. Dorel Drejoi, al IPJ Olt cms. șef Cătălin Florescu, Bogdan BăDSCN8258dițoiu, directorul Arhivelor Statului Olt, precum și cadrele didactice ale prestigioasei instituții de învățământ.
Cm. șef Iulian Tănăsescu, directorul CFPP Slatina, a prezentat evaluarea activității potrivit căreia pe parcursul anului trecut s-au desfășurat 127 de cursuri de formare şi perfecţionare,precum și șapte cursuri de formare „Limba şi cultura romani”.

Cms sef. Iulian Tănăsescu

Cms sef. Iulian Tănăsescu

La cursurile organizate şi desfăşurate, au participat un număr de 2418 cursanţi din I.G.P.R. şi alte structuri ale M.A.I. din care: 284 ofiţeri şi 2134 agenţi/subofiţeri/poliţişti locali.
Prefectul Silviu Neacșu precum și invitații structurilor superioare au felicitat activitatea desfășurată de cadrele didactice ale CFPP ,, Dinicu Golescu” Slatina, pentru formarea și prefecționarea polițiștilor, le-a urat succes și i-a asigurat de tot sprijinul.

,,Sunteți o unitate etalon și reprezentati cu succes învăDSCN8263țământul românesc și sunt mândru că pot să mă consider colegul dv” a declarat prefectul Silviu Neacșu, profesor de matematică.

De asemenea, reprezentatul Ministerului Afacerilor Interne comisar şef de poliţie Andrei Florin, a precizat că și el în urmă cu 25 de ani a absovit cursurile acestei școli și că se bucură foarte mult pentru că prestigioasa unitate deDSCN8293 învățământ nu a fost desființată. totodtaă a încurajat conducerea școlii să caute să diversifice curricula școlară în special cu materii care să dea un nou respect față de  valorile instituționale ,, Va trebui să analizăm întreaga structură a acestui sistem, în sensul că s-a pus prea mult accent pe specialitate, fără să avem în vedere respectarea drepturilor omului.” a mai spus cms șef Andrei, printre altele.
Reamintim faptul că CFPP Slatina este o instituţie de formare profesională continuă, nonuniversitară, a personalului din instituţiile DSCN8287publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională, subordonat Inspectoratului General al Poliţiei Române şi îşi desfăşoară activitatea în coordonarea Direcţiei Management Resurse Umane din I.G.P.R.
Redactor Georgiana Raicu, op. imag. Viorel Raicu VGtv http://www.vgtvolt.cabanova.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s