Criminalul din Slatina s-a predat politiei

.crima-toamnei2În urmă cu câteva ore, Adrian Gălbenușe,în vârstă de 27 ani, principalul suspect în uciderea femeii din Slatina, s-a predat autorităților locale . În acest moment acesta e audiat de procurorii olteni, însă nu își recunoaște fapta cu toate că toate indiciile dc la el.
Potrivit anchetatorilor, Gălbenușe s-ar fi certat cu victima deoarece ar fi intervenit în povestea de dragoste dintre el și una din fiicele acesteia. Se pare că motivul ar fi că Adrian Gălbenușe, face parte dintr-un grup dubios numint ,, clanul sportivilor”

ipj

IPJ Olt

Unchiul său, Vasile Gălbenușe, a declarat că nu crede că nepotul său să fi suferit de afcețiuni psihice încât să comită o crimă atât de oribilă.
  Polițiștii olteni spun că cercetările vor continua pentru lămurirea împrejurărilor comiterii faptei.,, Asigurăm cetăţenii că, poliţiştii din cadrul  I.P.J. Olt, împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt,  depun toate eforturile pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică.” se mai arată în comunicatul de presă
Georgiana Raicu
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s