La un pas de a muri înecat

inecatUn bărbat de de 38 de an din comuna Radomirești, sat Călinești, a fost la un pas de a muri înecat deoarece nivelul pârîului Călmățui crescuse la peste un metru și risca să intre în casă. În alutorul său au venit pompierii de la Detașamentul Caracal, cu un autocamion, o barcă pneumatică și un echipaj SMURD

,,După alarmarea pompierilor militari, a fost anunțat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, în zonă fiind trimisă o echipă deinecatul voluntari cu un tractor. Din cauza lipsei unui drum de acces până în zona unde se afla bărbatul, intervenția cu utilajul SVSU nu a fost posibilă. Pompierii militari au acționat cu barca și accesoriile din dotare, lățimea pârâului fiind de circa 20 de metri. Salvatorii au reușit să ajungă în locul unde se afla 10933117_905961802770778_1118392479_nbărbatul și să-l aducă pe acesta pe mal, de unde a fost preluat de paramedicii SMURD. ” a declarat Alin Băseșteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit salvatorilor pacientul a fost găsit conștient, cooperant, cu dureri la membrele inferioare și tahicardie. Acesta a fost transportat la CPU Caracal pentru investigații suplimentare.

G. R.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s