A zburat cu masina în pârîu

60389876Duminică 11 ianuarie, pe raza localității Studina, Olt, a avut loc un grav accident de circulație soldat cu un  mort și un rănit grav.

25 de metri a zburat prin aer până în pârîul Studina, mașina unui conducător auto din localitate, după ce bărbatul de 58 de ani, a apăsat prea tare pedala de accelerație a autoturismului său, Kia Carnival. Acesta a pierdut  controlul asupra volanului a intrat în derapaj și a izbit capul unui podeț.

La fața locului au venit  Pompierii Gărzii Vișina, duminică 11 ianuarie, în comuna Studina,  cu o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare, un echipaj SMURD, precum și o ambulanță cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță.download

Potrivit comunicatului de presă emis de ISU Olt, șoferul a fgost găsit inconștient, cu traumatism cerebral acut deschis și stare comatoasă, a fost transportat la UPU Craiova, însă pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit inconștient, în stop cardio-repirator, motiv pentru care au fost început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, cu toate eforturile depus de pompierii SMURD și personalul de SJA, bărbatul nu a răspuns manevrelor specifice executate mai bine de 30 de minute și a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanță.

Cauza a fost preluată de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a cuzei accidentului.

Georgiana Raicu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s