La mulți ani 2015! Sărbători frumoase tuturor românilor, oriunde s-ar afla!

10387679_765856260129365_970286847432741818_n1.Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșesti să vă găsească la ceas de bucurie alături de familie și de oaspeții cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune și curate să vă însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să vă fie mereu alături! La mulți ani binecuvântați!

IPS Varsnufie, arhiepiscopul Râmnicului

––––––––––––––––––––––––5 - Copy

2.Din lumina sărbătorii nașterii Domnului și din speranța ce însoțeste Noul An,vă transmit gânduri bune și urări de sănătate. La Mulți Ani cu împliniri și bunăstare!

Prefect  Vâlcea Dumitru-Nicu Cornoiu,

–––––––––––––––––––––––-

 1. Fie ca minunea Nașterii Domnului să ne gasească mai buni, mai blânzi și mai frumoși, iar noi va urăm la ceas de sărbătoare sănătate, fericire și numai bucurii! CRĂCIUN FERICIT!

Prefect de Argeș, Mihail Adrian Oprescu

––––––____-1 - Copy–––––––––––––––––––––––––

 1. În prag de sărbători, conducerea ALRO SA, urează tuturor angajaților, partenerilor români și străi ni precum și prietenilor și colaboratorilor noștri mult succes, sănătate și prosperitate.Fie ca bucuria și liniștea aduse de Sfintele Sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma.La mulți ani!

Ing. Gheorghe Dobra, manager gen. ALRO

–––––––––––––––––––––––––

5.Anul care vine să aducă tuturor  speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-și împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi, sănătate, belșug în case și multe bucurii alături de cei dragi!download (5) - Copy

Crăciun Fericit și La mulți ani!

Siminica Mirea, copreșdinte PNL Olt

–––––––––––––––––––––––––––

 1. Cu ocazia Crăciunului și a Noului An dorim, salariaților noștri, prietenilor și colaboratorilodownload (4) - Copyr, multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor.

Vă urăm ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucurie în suflete și un An Nou cu multe realizari!

Ing.Gheorghe Nițu Rizea, dir. gen Altur SA

––––––––––––––––––––-download (6) - Copy––––-

 1. În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La multi ani!

Fănel Gușoi, dir. gen Electrocarbon SA

–––––––––––––––––––––––––––

 1. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa. Să aveți parte de sănătate, belșug și fericire! La mulți ani!

Subprefect Olt, Emanuel Oproiu

–––––––––––––

 1. brad - CopyCu ocazia sărbătorilor de iarnă urez tuturor angajaților Prysmian Cabluri și Sisteme Slatina, familiilor lor, prietenilor și colaboratorilor noștri multe împliniri, noroc, sănătate și satisfacții iar sărbătoarea Crăciunului să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri. La Mulți Ani!

Albina Dumitrescu, dir. resurse umane SC Prysmian

–––––––––––––––––––––––––––-

 1. Vă dorim ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate, fericire și 18605sarbatori-fericite-1 - Copyîmplinirea tutror dorințelor. La mulți ani!

Tudor Udrescu, primar Piatra Olt

––––––––––––––––––––––––––––––

 1. Cu ocazia sărbătorilor de iarna, urez tuturor locuitorilor județului Olt multă sănătate, împliniri pe toate planurile, zile senine prosperitate, pace si numai ganduri bune. La mulți ani!

Paul Stănescu, președinte CJ Olt

2723_794421178_Povesti_cu_Mos_Craciun - Copy

 1. Urez tuturor locuitorilor din Vișina, familiilor lor multă sănătate fericre, bucurie, belșug în case și un An Nou plin de împliniri. La Mulți Ani alături de cei dragi!

Cornel Stănescu, primar Vișina,Olt

–––––––––––––––––––––––––––––––-

 1. Doresc ca sărbătorile de iarnă să aducă în casele locuitorilor din Brebeni, sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Crăciun fericit și  La mulți ani!

Truică Nicolae, primar Brebeni, Olt

–––––––––––––––––––4 - Copy

 1. Crăciun Fericit și un An Nou îmbelșugat plin de satisfacții și bucurii, urez tuturor locuitorilor comunei Grădinari, prietenilor și colaboratorilor noștri! La mulți ani!

Mihai Ioana, primar Grădinari, Olt––––––––––––––––––––––––––––-

 1. Cu ocazia Sfintelor Sărbători de iarna, a Nașteri Domnului și a Noului An, doresc consătenilor mei, prietenilor, colaboratorilor si tutror oltenilor, oriunde s-ar afla un Crăciun luminos și un An Nou Fericit! La mulți ani!

Iulian Bărăscu, primar Poboru, Olt

5 - Copy………………………………………………………………………………………………….

 1. Fie ca Lumina Sfânta a mesei de Crăciun să vă încalzeasca sufletul și să vă umple casa de bucuria Nașterii Domnului. Sărbatorile de iarna să va aducă toate cele bune, împreuna cu urările noastre de bine. Un Crăciun Fericit!

Cristian Nedelcu, primar Drăgășani, Vâlcea

–––––––––––––––––––––––––––––––

 1. Cu ocazia Crăciunului și a Noului An, vă transmitem cele mai calde urări de bine și sănătate, fericire și mese îmbelșugate și un sincer La mulți 1118576.1-sarbatori-fericite-10 - Copyani !

Ion Ciocan, Primar Osica de Sus, Olt

–––––––––––––––––––––––––

 1. Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate și fericire! La mulți ani!

Constantin Cîrstina, primar Orlești, Vâlcea

––––––––––––––––––––––––––––––18605sarbatori-fericite-1 - Copy

 1. Odată cu sfintele colinde sa vă intre în casă și în suflet pacea sfântă și forța de a fi mereu invingător!Sărbători fericite, pline de bucurii și un An Nou mai bun decât cel care se încheie. La mulți ani!

Ion Ion, director Loctrans, Slatina

––––––––––––––––––––––––––––

 1. În prag de sărbători, cu pacea, lumina și căldura în suflet, vă doresc să aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun, să vă bucurați și să așteptați anul ce vine. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

Ion Bâzâc, primar Băbeni, Vâlcea

–––––––––––––––––––––––––––-craciun-fericit (1) - Copy

 1. Un an nou mai fericit,

Cu de toate garnisit,

Sănătate și iubire

Și cu multă fericire!

Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat. La multi ani!

Marian Vasile, președinte PMP Olt

download (5) - Copy––––––––––––––––––––––––––––––

 1. Fie ca Sfintele Sărbători ale Crăciunului să vă aducă pace în suflet și să vă lumineze chipul de fericire. Să aveți parte de împliniri, cadouri neașteptat de frumoase de care să va bucurați împreună cu cei dragi! Să vă fie casa plină și masa bogată! Sărbători Fericite!

Gheorghe Tudorașcu, primar Dobrosloveni Olt1291634846 - Copy

––––––––––––––––––––––––––––-

 1. Cu ocazia mult așteptatei sărbători a Crăciunului, urez tuturor oltenilor ca pacea și calda speranță a Pruncului Iisus să vălumineze sufleul, să vă aducă fericire și liniște alături de dragi!

Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!

Dumitru Costea, primar Găneasa Olt

81_1280[1] - Copy––––––-

 1. Cu ocazia sfintelor sarbatori de iarnă și a sosirii Anului Nou, vă urez cu multă dragoste și căldură Sărbători Fericite! Sper ca Moș Crăciun să vă aduca tot ce vă doriți. La mulți ani!

Vicepreședinte CJ Olt, Pavel Belinschi

–––––––––––––––––––––––––––––––

 1. Cu prilejul sfintelor Sărbatori de iarnă vă urăm multă sănătate, download (2) - Copyprosperitate și succese însemnate în întreaga activitate. Crăciun Fericit și La mulți ani!

Dorel Alexe, primar Cungrea Olt

–––––––––––––––––––––––––––––––-

 1. felicitari-Craciun-fericitCrăciun cât mai luminos, vis de iarna călduros, liniște lânga cei dragi, veste bună dinspre magi! Gânduri bune fug spre tine, sănătate și mult bine! Sărbători fericite și un Crăciun de poveste!

Prof. Felicia Man, ISJ Olt

––––––––––––––––––––––––––––images (5)

 1. Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie, sufletele de liniște și viața de impliniri! La mulți ani luminoși!

Gheorghe Soare, primar Dăneasa , Olt

––––––––––––––––––––––––––––

 1. images (3)De Sfintele Sarbatori vă doresc să aveți parte de lumină, căldură, bucurii și mese îmbelșugate. Cei dragi să vă fie aproape și Moșul să vă aducă un an mai bun și mai frumos! La Mulți Ani!

Ioan Popa, lider Sindicatul Liber Alro

––––––––––––––––––––––––––––––––images (4)

 1. Fie ca spiritul Crăciunului să vă mângâie sufletul, să vă aducă bucurii și prosperitate, fericire și noroc, cadouri sub brad și oameni dragi în prag!

La mulți ani!  Mihăită Lăzărescu, primar Teslui, Olt

––––––––––––––––––––––––

 1. felicitari-Craciun-fericitMagia Sfântului Crăciun să vină în casele tuturor locutorilor din Bărăști, să le aducă belșug, bucurii, sănătate și pe cei dragi alături. Craciun Fericit și La mulți ani!

Vergil Gealapu, primar Bărăști Olt

–––––––––––––––––––––––––––––––-images (9)

 1. Primăria și Consilul Local Bârla urează sărbatori minunate și un An Nou generos, cu prieteni de încredere și împliniri pe măsura viselor. La Mulți Ani și Crăciun Fericit!

Ion Neacșu, primar Bârla, Argeș

–––––––––––––––––––––––––––-

 1. images (12) - CopyFie ca Sfintele Sărbători de iarnă să-și reverse harul asupra locuitorilor comunei Crâmpoia, precum celor dragi lor, să le aducă liniștea inimii și a minții, să li se împlinească gândurile bune și speranțele dorite. Sărbători Fericite!

Ionel Mirea, primar Crâmpoia Olt

–––––––––––––––––––––––––––––


 1. Dragi prieteni, apropierea Sfintelor Sărbători ale Crăciunului și a Anului Nou îmi oferă prilejul plăcut de a vă transmite, din partea mea și a echipei Consiliului Local Costești, cele mai bune gânduri și urări de sănătate, fericire, images (15) - Copypace și belșug!La mulți ani, 2015!
  Cu drag, Primarul orașului Costești Argeș
  Ing. Ion Baicea

––––––––––––––––––––––––––––

 1. Fie ca Lumina Sfânta a mesei de Crăciun să vă încălzească sufletul și să vă umple casa de bucuria Nașterii Domnului. Sărbătorile de iarna să vă aducă toate cele bune, împreuna cu images (11) - Copyurările noastre de bine. Un Crăciun Fericit!

Dan Bărăgan, dir. Direcția Agricolă Olt.

––––––––––––––––––––––––

 1. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă doresc multă sănătate, împliniri pe toate planurile, zile senine, prosperitate, pace și numai gânduri bune. La mulți ani!

Marinel Oașă, director APIA Olt

––––––––––––––––––––––––––––––-images (16) - Copy

 1. Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun şi cu dragoste creştină să primiţi în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă să vă bucure de viaţă, mult noroc s-aveţi în toate, La Mulţi Ani cu sănătate!

Marin Buliteanu, manager

 1. images (17) - CopyFie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra tuturor prietenilor și partenerilor Carmangeriei ,, La Martin”, cu bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite şi La mulţi ani!

Constantin Martin, manager

––––––––––––––––––––––––––––––images (18)––
38. Fie ca aroma sărbătorilor de iarnă şi mirosul cozonacilor să vă aducă în case şi în inimi săntătate, pace, linişte sufletească şi un Crăciun fericit. La mulţi ani!

Mircea Zăvelcă, manager SC Padrino

–––––––––––––––––––––––

 1. thSfintele sărbători de iarnă să vă aducă multe bucurii, fericire, iar Noul An 2015 să vă găsească sănătoși, cu mese îmbelșugate, cu gânduri curate înconjurți de cei dragi, luminati de Spiritul Crăciunului! La mulți ani, dragi slătineni!

Minel Prina, primar municpiul Slatina

––––––––––––––––––––––-images (21) - Copy––––

40.Cu cazia sărbătorilor de iarnă, a sosirii Crăciunului și Noului an 2015, doresc angajatilor COMREM SA, prietenilor și colaboatorilor noștri, un an nou fericit și un Crăciun îmbelșugat! La mulți ani!

Vasile Popa, dir. Comrem SA, Slatina
–––––––––––––––––––––––––––
41. Sfintele sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

Cristian Ungureanu, insp. șef ITM Olt

–––––––––––––––––––––––––––––
images (22)42. Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie, alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături! La mulți ani!
Costinel Alecsandrescu, dir. Ansamblul ,,Doina Oltului”
–––––––––––––––––––––––––––––imglj9h60

 1. Fie ca Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire! La mulți ani!

Dr. Victorița Diaconescu, dir. DSP Olt

–––––––––––––––––––––––––––––

 1. Primăria și Consiliul Local Balș vă urează sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu images (22)masa bogată şi sufletul curat!

Andi Teodosescu, primar Balș
–––––––––––––––––––––––––––-

 1. Doresc în prag de sărbători tuturor oltenilor ca sărbatorile imglj9h60Crăciunului și Anului Nou să le aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Dr. Aurelian Simionescu, dir. Lisimed

––––––––––––––––––––––––––––––––-46. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste. La mulți ani fericiți!

Dan Dobre, primar Ghimpețeni, Olt

La-Multi-Ani-2014-–––––––––––––––––––––––––––––-

 1. Frumusețea sărbătorilor de iarnă să vă găsească în case alături de cei dragi, să vă aduca multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. La muți ani!

Cornel Ionescu, primar Schitu,Olt

–––––––––––––––––––––––––––––

 1. Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire, iar Moșul să vă aducă cele mai dorite și neașteptate cadouri vouă și celor apropiați. La mulți ani!

Rădița Piroșca, dir. DAGSPC Olt

––––––––––––––––––––––-regali-di-natale11–––––––.

 1. Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masă bogată și sufletul curat! La muți ani!

Valentin Piciu, primar Verguleasa, Olt

–––––––––––––––––––––––––––––––-

50.Cu ocazia sărbătorilor de iarnă urez tuturor jandamilor vâlceni, multă sănătate, bucurii, mese îmbelșugate și tradiționalul  ,, Un an nou fericit!”  La mulți ani!

Lt. Col. Grigore Ciauşescu, seful IJJ Vâlcea

Sarbatori Fericite 2009––––––––––––––––––––––––-

 1. Sărbătorile de iarnă și minunea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, să aducă în casele oltenilor, pace și liniște, prosperitate și bucurii! La mulți ani!

Dep. Luminița Adam

–––––––––––––––––––––––––––––-

 1. Cu ocazia Crăciunului și a sosirii unui an nou, vă doresc, sănătate, bucurii, mese pline, și speranțe împlinite! La mulți ani!Sarbatori Fericite, 2009

Sen. Teiu Păunescu

 1. Sfintele sărbători de iarnă să aducă în casele românilor prosperitate, pace șiliniște, iubire și pe cei dragi alături! La mulți ani 2015!

Gheorghe Ristea, primar Valea Mare

–––––––––––––––––––––––––

 1. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

Ionel Brabu, președ. Sind. preuniv. Olt

sarbatori_fericite––––––––

 1. Anul 2015 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! LA MULŢI ANI!

Iuliean Horneț, manger Ecohornet

 1. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

Lucia Niță, manger Pensiunea Pradis, Rm Vâlceasarbatori_fericite_2012

 1. Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate. La mulți ani!

Șofaru Ion, primar Văleni, Olt

––––––––––––––––––––––––––

 1. sarbatori_fericite21De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani!

Florin Tecău, președinte CJ Argeș

 1.            De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri! Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi! La mulți ani!

Remus Grigorescu,, dir. Biblioteca Județeană Vâlceasarbatori-fericite-alaturi-de-cei-dragi1

Cu ocazia Nașterii Domnului și a sosirii Noului An, vă dorim, din partea Primăriei și Consilului Local Drăgășani pace în suflete, prosperitate, sănătate și succes în tot ceea ce faceți! La mulți ani!

Adrian Sanda, viceprimar Drăgășani, Vâlcea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s